Pevačica Milica Pavlović oprobala se kao glumica, a glavnom rolom u prvoj sezoni serije "Pevačica" osvojila je brojne simpatije publike. Milica je tumačila mladu pevačicu Ivanu, koja se na početku karijere odala poroku i upala u kandže droge, a iako se na setu odlično snašla, prema pisanju medija ona se ipak neće pojaviti u nastavku ovog projekta.

Kako piše "Informer", glavnu žensku ulogu će u drugoj sezoni "Pevačice" umesto Milice Pavlović tumačiti Milica Todorović. Odluku da Todorovićeva zameni Pavlovićevu doneo je Igor Đorđević, koji će i režirati drugu sezonu.

Milica Todorović priželjuje dete
ATA / Antonio Ahel 

"Igor se brzo odlučio za nju. Pokazala mu je da pored pevanja odlično i glumi. Brzo je kapirala šta treba da se radi, bila je veoma profesionalna i to se Igoru dopalo. Osim što će režirati seriju, Igor će u drugoj sezoni nastaviti da glumi inspektora Radeta", rekao je izvor pomenutog lista.

Snimanje druge sezone je počelo, ali Milica Todorović tek treba da snima svoje scene.

"Prva klapa je pala pre nekoliko dana u Beogradu. Krenuli su punom parom i snimaće tri meseca, a Milica će svoje kadrove imati za tri nedelje", naveo je izvor.

Glavnu mušku ulogu u seriji "Pevačica" tumači glumac Miloš Timotijević, koji je sa Milicom Pavlović imao ljubavne scene, a pevačica je svojevremeno priznala da joj je bilo veoma neprijatno tokom snimanja istih.

milica-pavlovic-i-milos-timotijevic
Youtube / Senorita Music 

"Možda ljudima zvuči čudno, ali ja zaista jesam stidljiva po tom pitanju, posebno kada se uzme u obzir da se nalazimo na setu gde smo okruženi kompletnom ekipom koja prati svaki naš korak i očekuje da se desi to što bi trebalo. Na vreme sam ih upozorila da će to biti problem, u šta su se i uverili jer smo mnogo puta morali da prekidamo snimanje scena koje su intimnije. Miloš mi je samo otežavao, jer kad on uđe u ulogu, ja se zaledim (smeh). Ima izuzetno izražen karakter, koji pleni. I to je sigurno olakšavajuća okolnost za njegovu karijeru, ali s druge strane, ja nisam glumica i ne mogu tako lako da se prilagodim tome da je sve to samo fikcija. Miloš je imao dovoljno strpljenja za mene, trudio se da mi pomogne i znatno mi je olakšao svojim savetima. Dok smo snimali seriju, imala sam utisak da su članovi ekipe od nas dobili ono što su i očekivali, a tome je umnogome doprinelo to što je Miloš zaista dominantan muškarac, a ja sam bila stidljiva i nesigurna. Mislim da je to zapravo izgradilo tu hemiju koju je publika očigledno prepoznala i zavolela", rekla je za "Story" svojevremeno Milica Pavlović.

"Imali smo dva, tri poljupca i ona je posle svakog vrištala koliko joj je bilo neprijatno", potvrdio je jednom prilikom i Miloš Timotijević.

Kako će se Milica Todorović snaći u ovoj ulozi ostaje da vidimo, a još njenih fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Todorović u najlepšim letnjim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna