Milan Radulović Laća, sin Aleksandra Radulovića Fute, biće danas sahranjen u porodičnoj grobnici na Novom groblju pored majke Marine Tucaković i brata Miloša. Strašna je simbolika što je kovčeg s njegovim telom izložen u onoj istoj kapeli iz koje je Laća ispratio Marinu. Podsetimo, bilo je to pre malo više od godinu dana.

Danas na Laćinom kovčegu leži nekoliko venaca od belih ruža, a jedan je od njegovog dede Milana, po kojem je dobio ime. Čitulja starog Radulovića koju je objavio danas je potresla mnoge.

Neutešni otac Aleksandar Radulović Futa se sa okupljenima samo kratko pozdravio i ušao u kapelu. Izašao je već posle nekoliko trenutaka.

sahrana milana lace radulovica.jpg
Kurir / Nemanja Nikolić 

Na poslednji oproštaj od Laće među prvima je stigao pevač Danijel Pavlović, polubrat Marije Šerifović, kao i harmonikaš Endži Mavrić. Polako i u tišini u kapelu pristižu rodbina i prijatelji. Nema mnogo reči, samo muk i tišina. Pogledajte galeriju slika.

Kurir / Nemanja Nikolić Tužni skup predvodi Aleksandar Radulović Futa.

Podsetimo, Laća je preminuo 13. decembra, a njegovo telo je pronađeno u zabačenoj ulici u Tel Avivu, u Izraelu, gde je bio na odmoru i na putovanju po Svetoj zemlji.

Telo sa pokojnim Radulovićem u Srbiju je stiglo u petak, a prema rečima izvora bliskom porodici, obdukcija i toksikološke analize nisu rađene. Futa nije bio u stanju da identifikuje Laćino telo nakon njegovog transporta za Srbiju. To je za njega bilo previše. To je, u ime porodice, uradio jedan njegov blizak prijatelj.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna