Dado Polumenta je spreman da proslavi 25 godina karijere, ali tvrdi da su mu svi uspesi, slava i bogatstvo manje važni u poređenju s porodicom. Buran ljubavni život i porodične trzavice danas su zamenjene mirnim životom, kako on sam kaže.

U muzičkoj porodici u kojoj je odrastao, desila se i strašna tragedija, zbog koje je njegova sestrica ostala paralizovana i u kolicima. Uprkos tome što im je život zauvek izmenjen, otac i majka nikad nisu skinuli osmeh s lica kad su sa sinom i ćerkom.

Dado je rano počeo da se bavi muzikom, a bilo je dosta priče u medijima kako je u sukobu sa stricom Šakom. Ipak, on je to demantovao i govorio da ne može biti u svađi sa nekim iz porodice. I sam Šako je naglašavao bliskost sa Dadovim ocem Mulom, pogotovo kad im je umro otac.

sako polumenta i otac dada-min.jpg
Instagram / sakopolumenta 

"Ima li šta lepše na svetu nego rodjenog brata ovako zagrliti. Samo ću reći da slika ne može da sakrije izraz srca, ljubavi, zadovoljstva, sreće i stvarnosti da si ti moj život i učitelj života, brate moj. Sad si otac, majka, sestra, brat, drug i prijatelj", napisao je tada Šako.

Dado je privržen sin. Za oca kaže da je poseban, veliki čovek, koji zna sve i može sve za svoju decu. "Moj je najveći ponos kada mi neko kaže da sam isti kao otac", napisao je Damir na Instagramu. 

Dado, kako ga od milja zovu, trudi se da i danas održi sklad između svoje dece koju je dobio sa različitim ženama. Tako je odlučio da 18. rođendan sina Dorijana, kojeg mu je rodila Anamarija Kikoš proslavi na istoj zabavi kad i 1. rođendan ćerkice Alee, rođene u braku s Ivonom Ivković. Ona mu je, kasnije, rodila još jednu ćerku i sada se često svi zajedno druže.

dado polumenta zena ivona i cerke-min.jpg
Instagram / dadopolumentaofficial 

"Porodica je sve, materijalne stvari dođu i prođu", napisao je jednom prilikom na Instagramu. Po njegovim rečima, roditelji su neprocenjivo bogatstvo. "Najveće dobro delo je dobročinstvo prema svojim roditeljima, čuvajte ih dok su živi", poručuje Dado.

dado polumenta zena ivona-min.jpg
Instagram / dadopolumentaofficial 

Izraze nežnosti ne štedi ni za svoju Ivonu. "Lakoća je prvi dobar znak da je sa nekim to - to. Drugi znak je mir", napisao je uz sliku sa svojom izabranicom, kojoj je posvetio i stihove: Moja je, u mojoj krvi njena boja je, za nju bih zivot dao, ona me podigla kad sam pao, moja je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna