Milan Radulović Laća je iznenada preminuo, a o svojoj majci Marini Tucaković je mislio i govorio do poslednjeg dana. Osećao je ne samo tugu već i krivicu i umeo da kaže "Ja sam ubica svoje majke". Povod za to je njen komentar kako je baš zbog Laće završila u bolnici, gde je podlegla karcinomu koji je metastazirao.

Otac Aleksandar Futa Radulović je strepeo za sina i pokušavao da mu pomogne da se izvuče iz tuge sa majkom. Najveći strah mu je bio da se ne vrati narkoticima s kojima je ranije imao problem.

Podsetimo, Marina je preminula 19. septembra 2021. godine, a karcinom dojke joj je otkriven 2018. godine. Do akutnog pogoršanja njenog stanja je došlo sredinom septembra, jer su se pojavile metastaze na plućima. Kada je prebačena u bolnicu, kod nje otkriven i kovid.

Marina-Tucaković,-Laća
ATA / Antonio Ahel 

Laća je bio je jak i držao se stoički sve do sahrane, ali kao da je tek tada postao svestan šta se desilo. "Jako mu je teško, mnogo je voleo majku, patio što se toliko mučila, a nije mogao nikako da joj pomogne i spase je. Popije nekad neku tabletu za smirenje, ali ništa ne pomaže", kazao je jedan izvor.

On je tek mnogo meseci posle sahrane otkrio da mu je majka rekla najstrašnije reči "Da nije tebe, ne bih se ni razbolela... "

Bila je svesna da joj je sin sa 17 godina postao narkoman. Smrt drugog sina Miloša, koji je takođe imao problem s narkoticima, ostavila je neizbrisiv trag na njenoj duši. Organizovala je čak i lečenje Milana kod kuće, ali to nije dalo uspeha. Konačno, tek kad je smešten u bolnicu, uspeo je da se - na neko vreme - otrgne zlu.

"Ja sam sa tom decom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo... Ako je neko bio uz tu decu, posebno uz Miloša u tim situacijama, onda sam to bila ja. Ja posle njegove smrti nisam radila nekoliko meseci. Imala sam podršku, muzika mi je bila u krvi i ja sam to morala... ", objašnjavala je Marina posle gubitka sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna