Aleksandar Milić Mili bio je blizak saradnik Marine Tucaković. Upoznali su se 1994. godine, a u porodičnom domu imao je priliku da vidi i njene sinove Miloša i Milana.

"Marina i ja smo se upoznali 1994. godine. Kada sam odlazio kod nje kući tu su bila dva sjajna klinca, Miloš koji je bio prelep i Laća koji je bio užasno radoznao i nestašan. Već tada su postojale anegdote šta je on kome radio, kakve smicalice je pravio", prisetio se Mili i dodao da niko nije zaslužio ovakvu sudbinu.

"Ovo što se desilo to je surova životna nepravda! Niko to nije zaslužio. Ni Miloš ni Marina ni Laća, a ni Futa koji je nažolost jedini preživeli član te divne porodica koja je živela u jednom kreativnom, pozitivnom haosu", kaže za Kurir TV muzičar koji je ispričao da se sa Laćom čuo dok je on bio u Izraleu.

Milan Radulović Laća
ATA / Antonio Ahel 

"Sa Laćom sam se čuo pre nekoliko dana. Poslao mi je sliku pojasa Gaze. Imao sam osećaj da je pronašao svoj put. Čak mi je poslao i jednu pesmu za Miligram sa idejom kako bi ona trebalo da ide i ubo je sto posto. Mislio sam da ide svojim putem i da je sve krenulo dobro. Mogu samo da kažem da počiva u miru zajedno sa mamom i bratom", rekao je Mili.

Laća Radulović biće sahranjen na Novom groblju u utorak, 27. decembra u 12.30 časova, pored svoje majke Marine Tucaković i brata Miloša, budući da njegov otac Aleksandar Futa Radulović nije želeo obdukciju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna