Odlazak Siniše Mihajlovića ostavio je veliku prazninu. Porodica i bliski prijatelji ne mire se sa činjenicom da Mihe više nema. Miroslav Tanjga, kum fudbalskog asa, priznao je da niko nije ni pomislio da se Siniša neće izboriti sa bolešću.

"Niko od nas nijednog trenutka nije ni pomislio, a kamoli slutio, da se Siniša ovog puta neće izboriti sa bolešću. Verovali smo da će, kao i prethodno, pobediti i nastaviti. Tim pre što je, recimo, dan pred odlazak na promociju Zemanove knjige sa sinom šetao ulicama i parkom sedam-osam kilometara. Mislili smo svi da ide nabolje, kao prvi put. Međutim, osetio je pogoršanje. Otišao je u bolnicu... A onda se desio šok. Strašan šok. Neizreciv. Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da se više neću čuti videti s njim, kao ni cela njegova familija...", rekao je Tanjga za "Novosti".

Siniša se poslednjih godina borio sa opakom bolešću - leukemijom, koju je pobeđivao nekoliko puta, ali mu zdravstveno stanje nažalost pogoršalo.

Kad mu je prvi put dijagnostikovana, pre tri godine, otvoreno je progovorio o tome i to na konferenciji za medije koju je lično sazvao.

"Moj otac je umro od raka pa sam se zbog toga redovno testirao", ispričao je tada Mihajlović. Njegov otac je imao 69 godina kad je umro od karcinoma pluća. Kako je i sam Siniša rekao, da se nije testirao, još čitavih godinu dana ne bi pokazao nikakve simptome.

Vanbračni sin Siniše Mihajlovića
Proffimedia 

Siniša Mihajlović sahranjen je u Rimu 19. decembra, a ne večni počinak ispratila ga je njegova cela porodica. Majka Viktorija, rođeni brat Dražen, supruga Arijana sa njihovo petoro dece, ali i najstariji sin Marko kojeg je dobio pre braka sa Arijanom, ali i i hiljade onih koj su poštovali njegov rad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna