Sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Radulovića Fute, Milan Radulović Laća, iznenada je preminuo, prenosi Pink.rs.

Kako dalje prenose mediji, on je 12. decembra prijavljen kao nestao, a njegovo beživotno telo pronađeno je u Izraelu, u Tel Avivu, na ulici.

Njegova majka, poznati tekstopisac Marina Tucaković, preminula je u septembru prošle godine nakon duge borbe sa opakom bolešću, a Laća je prethodno izgubio i rođenog brata.

"Ja sam ubica svoje majke. Pored mog oca, brata, estrade, lažnih prijatelja, lekara i ostalih saučesnika. Rak je samo komorbiditet", izjavio je on nedavno.

marina tucakovic sin laca
Instagram / marina.tucakovic 

Milan Radulović Laća nedavno se prisetio i poslednjeg trenutka koji pamti sa svojom majkom Marinom.

"Poslednji trenutak je bio upravo taj pogled. Kada su je stavili na kolica i odveli. To je bio taj pogled izgubljenosti. Ne sećam se šta mi je poslednje rekla. Ima možda nešto što sam dužan da joj uradim i trudim se. Fali mi taj dnevni trenutak, koji je banalan. Ona me je zvala po deset puta dnevno, bila je taj tip majke i to mi fali", ispričao je on u emisiji "Realna priča" na "Kurir" TV.

"Po intenzitetu, bol zbog gubitka majke je jednaka bolu izazvanim gubitkom brata. Razlika je ta što brata nemam mnogo duže nego što nemam majku. On je ranije umro, bio je jako mlad i tada sam naučio da živim s tim gubitkom", rekao je Laća jednom prilikom za "Alo".

laca.png
Kurir 

Iako se Marina dugo borila sa bolešću, njeni najbliži nisu bili spremni za njen odlazak.

"Za majčinu smrt nikada nisi spreman. Bio sam odrastao čovek kad je preminula, svestan njene bolesti i već pripremljen na to da se ne može izlečiti. Ipak, kada do smrti dođe, shvatiš da nisi spreman na to. Iako vreme prolazi, ta bol ostaje, vremenom samo otupljuje, ali se ne smanjuje. Više mi nije teško kada je neko spomene ili kada je se setim… Doživljavam to kao lepotu uspomene. Moja mama je bila pesnik i kao takva je večna", rekao je Marinin sin tada za pomenuti medij.

Još fotografija Milana Radulovića Laće pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Zorana Jeftić, Printscreen/Kurir TV/Ataimages/Antonio Ahel Milan Radulović Laća

Tekst: Lepa&Srećna