Sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća iznenada je preminuo. On je jako teško podneo smrt majke koja je umrla 19. septembra 2021. godine, i često je isticao koliko mu nedostaje.

"Nedostaje mi njena hrana. Pošto je ona kuvala nenormalno, bila je jako dobra kuvarica. To se spremalo za puk vojske. Kada se probudim ujutru, to je mamin ručag, prebrac, hrana... A van toga glas i pogled. Njene oči. Ne ni zagrljaj, ne ni dodir. Ali njene oči koje su i poslednja slika koju pamtim pre nego što je hospitalizovana. Imala je neke zanimljive, zelene oči. I glas", rekao je Laća nedavno u emisiji "Realna priča" na Kurir televiziji, kada se prisetio i poslednjeg trenutka koji je proveo sa majkom.

"Poslednji trenutak je bio upravo taj pogled. Kada su je stavili na kolica i odveli. To je bio taj pogled izgubljenost. Ne sećam se šta mi je poslednje rekla", izjavio je Radulović koji je ispričao da je sa majkom menjao garderobu.

"Uniseks odeću smo često trampili. Recimo, kad sam kupio neki dobar kožni sako, pa ga ona probala i zaključila da i njoj super stoji, odmah sam joj rekao – nosi ga i ti. Kada sam bio kod Maje Nikolić u emisiji 'Među nam', imao sam neverovatnu frku jer je to bilo moje prvo 'lajv' gostovanje u životu. Tada sam prvi put nosio sat pokojnog brata. Upravo taj sat je u našoj kući smatran najvrednijim predmetom. Meni je tog dana u studiju, kao amajlija, davao osećaj sigurnosti", rekao je Laća za Hello!.

Stariji sin Marine Tucaković preminuo je sa svega 24. godine 2008. godine.

Kurir / Zorana Jeftić, Printscreen/Kurir TV/Ataimages/Antonio Ahel Milan Radulović Laća

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna