Anđelka Pripić razvod o bivšeg supruga Daria Prpića podnela je bez drame i teških reči. Bivši supružnici nastavili su život, samostalno. Obostrani interes im je sreća njihovog sina Jakše, pa su lako pronašli zajednički jezik. Dario nije dugo samovao, te su na njegovom Instagramu ubrzo osvanule fotografije s novom devojkom, a Anđelka emotivnog partnera nije predstavljala javnosti, ali je isticala da nema ništa protiv da se zaljubi.

"Zašto da ne, ljubav oplemenjuje čovek", rekla je Anđelka nedavno. Mediji sada prenose da je glumica trudna s najboljim prijateljem svog bivšeg supruga, koji im je bio i kum na venčanju.

Glumica je svojevremeno ispričala da je sa bivšim suprugom zadržala korektne odnose.

"Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije", rekla je glumica koja je nedavno za Super TV otkrila da je u teškim životnim momentima potražila pomoć psihoterapeuta.

haljina Anđelke Prpić
ATA / Antonio Ahel 

"Psihoterapeuti vam dođu, barem iz mog iskustva, kao odraz u ogledalu. Zapravo sve do čega vi dođete i šta iznesete je već u vama. Samo to izgovorite naglas i percipirate drugačije. Jako je važno kada neko ide na psihotarapije da je svestan da to želi, da mu treba pomoć bilo kakvog tipa. Razmišljala sam da li ću imati potrebu da se dopadnem doktorki, da je šarmiram, da sve bude u cilju da na kraju ona meni kaže: "Bravo Anđelka, kako ste vi divna osoba". A zapravo kada dođete na tu fotelju, konačno sve nametnuto otpadne, kao da vam neki serum istine ubrizgaju. I cenite te momente", rekla je Anđelka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna