Ljubica Njegomir, ćerka pokojne pevačice Merime Njegomir, emotivnim rečima oprostila se od Milana Radulovića Laće, sina Marine Tucaković, koji je iznenada preminuo u Izraelu. Njegovo telo pronađeno je na ulici u Tel Avivu, gde je boravio od početka decembra ove godine, a ta vest šokirala je čitavu estradu.

Nakon što su im preminule majke, Ljubica i Laća osnovali su Fondaciju "Tucaković Njegomir", koja za cilj ima prvenstveno borbu protiv raka dojke i raka pankreasa, bolesti od kojih su Marina i Merima preminule, ali i drugih malignih oboljenja.

Ljubica se sada emotivnim rečima oprostila od svog prijatelja.

"Juče sam bila nema... Umeo si da utešiš najbolje u životu rečenicom: 'To je život, to je to'. Ali svejedno si bio tu i pričao sa mnom noćima kada nisam mogla da spavam i zasmejavao me raznim pričama. Malopre sam ušla u neke naše poruke. I dalje se smejem. Ovo zadnje što si mi pustio čuvaću do kraja života. Rekao si mi dan pred put za Izrael: 'Hej, vraćam se do kraja meseca, za tvoj rođendan 31.12. sam tu sigurno da ti čestitam i idemo do groblja da popričamo malo sa našim mamama.' Verujem da te tvoja Maki sačekala… Kad vidiš moju Meri, znaš šta sve treba da joj kažeš. Znaš šta će mi najviše nedostajati? Mi. Do nekog sledećeg puta prijatelju moj… I nastavka našeg Mi… Voli te tvoja Ljubica", napisala je ona na Instagramu.

Život Milana Radulovića Laće obeležile su dve velike tragedije - 2008. godine mu je preminuo rođeni brat Miloš, a 2021. je izgubio majku, čuvenog tekstopisca Marinu Tucaković, koja je izgubila bitku sa opakom i teškom bolešću.

"Po intenzitetu, bol zbog gubitka majke je jednaka bolu izazvanim gubitkom brata. Razlika je ta što brata nemam mnogo duže nego što nemam majku. On je ranije umro, bio je jako mlad i tada sam naučio da živim s tim gubitkom", rekao je Laća jednom prilikom za "Alo".

Još njegovih fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

Kurir / Zorana Jeftić, Printscreen/Kurir TV/Ataimages/Antonio Ahel Milan Radulović Laća

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna