Popularna pevačica Severina privedena je letos nakon što ju je rođena sestra Marijana Vučković prijavila za, kako je tvrdila, nasilje u porodici. Kako sada prenose hrvatski mediji, pevačica bi zajedno sa majkom Anom trebalo da se 28. decembra pojavi na ročištu povodom ovog slučaja, a nakon što se incident dogodio Ana Vučković stala je na stranu mlađe ćerke Severine.

"Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi put da prijavljuje sestru", rekla je tada Severinina majka za "Večernji list".

Severina je u više navrata isticala da joj je majka najveća podrška u svim životnim situacijama, a u jednom od intervjua ispričala je kroz kakvu dramu je prošla dok je rađala pevačicu.

"Rodila me carskim rezom i nije me uzela u ruke pet meseci jer je bila u komi. Bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila pet meseci. Rodila me u osmom mesecu trudnoće, imala sam dva kilograma. Doktor je bio divan i ostavio me da budem s njom u sobi sve to vreme, nije dao da me odvedu od nje, rekao je da je samo ja mogu probuditi iz kome. Svaki dan me babica stavljala njoj u krilo dok je ona spavala", ispričala je Severina ranije za "Gloria.hr".

Ona je tada dodala i da je njena mama Ana uvek znala kada i na koji način joj je potrebna, te kako tek sada, kada je i sama majka, može to da razume.

O Severininom odnosu sa sestrama Marijanom i Zdenkom se, s druge strane, mnogo polemisalo, a Marijana je vrlo emotivno govorila o pevačici nakon njenog porođaja 2012. godine.

"Presrećna mu tetka plete, mislim da će mi zafaliti vunice... Ipak je on jedan dobar i podebeo muškarac kad smo ga ovako dugo čekali. Kod nas u domu su se rađale samo devojčice. Najpre smo bile nas tri, a i sestra Zdenka i ja rodile smo ćerke. Ovo muško je Božji dar koji smo priželjkivale još 7. februara, na rođendan našeg pokojnog oca. Ali nema veze što smo morali čekati... Nek’ je on nama živ i zdrav. Stalno sam joj govorila da zatrudni i da će joj to promeniti život. Srećna sam što se odlučila na taj korak. Odgojene smo tako da bi mi bilo žao da je ostala sama. Ima li išta lepše od rođenja deteta?! Na ovaj je način poslala i poruku svim mladim ljudima, devojkama koje su možda nesrećno zaljubljene: volite se, rađajte decu... Možete se lepo osećati i u 40. Rekla sam joj da odmah ide na drugo", rekla je tada Marijana Vučković.

Još Severininih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / Severina Oduševila novim farmerkama!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna