Haris Džinović i njegova tri decenije mlađa supruga Melina Džinović već 20 godina uživaju u ljubavi, a u braku su dobili dvoje dece - ćerku Đinu i sina Kana. Pevač je svojevremeno pričao da, u vreme kada su se upoznali, kreatorka nije bila vrsna kuvarica, ali da se to u međuvremenu promenilo.

To je sada potvrdila i Melina, koja je istakla da Haris najviše voli pitu koju ona sprema.

"Haris obožava moju pitu! Dobra sam u kuhinji, pa kada poželi, rado mu je spremim. Osim pite, lepo spremam paste i mnoga tradicionalna jela. Ma ništa mi nije teško! Volim da kuvam, pa s vremena na vreme iznenadim ukućane nekim svojim jelom ili im ispunim želju", ispričala je Melina za "Informer".

Ljubavna priča Harisa i Meline Džinović
ATA Images/Antonio Ahel Ljubavna priča Harisa i Meline Džinović

Ona je priznala da je, ipak, više vremena provodila za šporetom dok su im deca bila mala, ali da i danas lako uspeva da uskladi sve privatne i poslovne obaveze.

"Više nema potrebe da spremamo pet obroka dnevno kao nekada, kada smo morali u ishranu da uvrstimo i voće i povrće i mleko, odnosno sve ono što je neophodno za kvalitetno odrastanje dece. Veoma sam se trudila i brinula o njihovoj ishrani dok su bili mali. Sebe oduvek smatram tradicionalnom ženom, postižem sve i bilo bi glupo da se žalim da mi je nešto teško. Ako žene koje rade od sedam do pet stižu sve, nije korektno da kažem da ja nešto ne mogu. Uz dobru organizaciju postižem sve!", objasnila je ona.

Haris Džinović jednom prilikom je pohvalio kulinarsko umeće svoje supruge, ali i istakao da je i on odličan kuvar.

Ćerka Harisa Džinovića
ATA Images/ Stefan Tomašević 

"Isto sam kvalitetan kuvar koliko pevač. Ne kuvam baš svakog dana, jer deca danas sama sebi kuvaju. Postoje jela koja Melina bolje napravi od mene, ali kad smo se upoznali, nije znala ni jaje da spremi. To nije moja zasluga, već njena, ona se angažovala i naučila šta ju je zanimalo. Kod kuvanja je najbitnije da to voliš, jer recimo, bacio sam šerpi raznoraznih jela dok nisam naučio pravu meru, jer ili je preslano ili zagori. A sad je to lak posao", rekao je pevač u emisiji “Ko sam tebi i šta sam sebi”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna