"Potrošila sam silne pare i vreme na refleksologiju, nutricioniste, akupunkturu... bila sam čak i kod jednog nemačkog iscelitelja koji razgovara s anđelima", priznaje Kresida Bonas, bivša devojka princa Harija. "Ništa nije pomagalo."

Lepa glumica o kojoj mediji i dalje pišu sa posebnim interesovanjem mada se veza sa princem završila pre osam godina, sada je sama napisala ispovest za Sandi Tajms. Godinama se borila protiv steriliteta i najzad ga pobedila. Ona je prošlog meseca rodila sina, zahvaljujući vantelesnoj oplodnji i odlučila je da svoje srećno iskustvo podeli sa drugima.

"Dve godine smo pokušavali", piše Kresida koja je srećno udata za Harija Venvort-Stenlija. "Osećala sam kako me telo izdaje." 

kresida bonas 0669024915-min.jpg
Profimedia 

Tek posle dve godine su se Kresida i njen muž, inače trgovac nekretninama, odlučili da pokušaju sa veštačkom oplodnjom. Smatra sebe izuzetno srećnom što je ona uspela iz prvog pokušaja.

Tridesettrogodišnja glumica je prethodno patila od jakog straha od igle, ali je sve prevazišla uz pomoć grupe žena i muškaraca koji su se borili s istim problemom.

"Treba da imate nekog s kim ćete da podelite svoje brige", napisala je Kresida. Ona i Hari su se venčali 2020. godine, a svadba je planirana svega dve nedelje.

"Imali smo malo gostiju, nas dvoje nismo tradicionalni tipovi", bila je iskrena glumica. "On me jeste zaprosio na tradicionalan način, ali ruku na srce, to nisam očekivala. I nisam želela klasično venčanje, ne mogu sebe da zamislim u čipkanoj venčanici."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna