Melina Džinović ljubav svog života, Harisa Džinovića, upoznala je sasvim slučajno, a emocije su odmah planule. O svom privatnom životu oni nerado govore, a u jednom od retkih intervjua poznati pevač je priznao da su se "jednostavno našli".

"Nas dvoje smo 24 sata dnevno zajedno i bila bi glupost da nije tako, jer odlično funkcionišemo. Mi smo se jednostavno našli. Bilo je tu svega i svačega u početku, nisam ja lagan čovek, valja me ispratiti, zahtevan sam, ali nisam znao da u meni postoji deo plastelina koji se može oblikovati",  rekao je jednom prilikom Haris i otkrio koliko je Melina bila iznenađena kada ga je posetila u Parizu prvi put.

"Ja jesam perfekcionista, sećam se Meline kada je došla u Pariz prvi put i pitala me je da li sa nekim živim ili mi neko dolazi da sređuje. Kod mene je sve poređano, svaka majica, svaki peškir, svaka košulja ispeglana, stan čist, veš mašina radi, sve stoji gde treba", prisetio se pevač svojevremeno u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi".

"Svaka žena na svetu ima ambiciju da promeni muškarca, ali nemoguće je da promeniš ti nekoga jer svako ima svoj kod, možda malo, ali krucijalno ne", rekao je Džinović.

Haris i Melina Džinović venčali su se nakon 12 godina zajedničkog života. Sudbonosno "da" izgovorili su 11. jula 2014. godine na luksuznoj jahti "Maltese Falcon“, usidrenoj nadomak Dubrovnika. 

Svadbenoj ceremoniji prisustvovalo je tridesetak zvanica, bliski prijatelji i članovi porodice, pa je atmosfera bila intimna. Melinina kuma bila je Slavica Eklston, nekadašnja supruga vlasnika Formule 1, a Harisov venčani kum bio je industrijski magnat Filip Cepter.

"Nismo utvrdili tačno vreme venčanja, već smo se u suton popeli na palubu da ispunimo formalnost. Nije bilo nervoze i treme, karakteristične za takve događaje. Prezime sam preuzela sa posebnom lakoćom jer ga od 2003. godine smatram svojim. Đina i Kan bili su presrećni, prisustvovali su venčanju svojih roditelja i tako iskusili nešto za šta većina dece ostane uskraćena", pričala je Melina, kako prenosi Hello!.

Ljubavna priča Meline i Harisa Džinovića uprkos svim predrasudama traje dve decenije

Haris tvrdi da je tajna njihove duge ljubavi u tome što su dve kompatibilne osobe, i to što probleme rešavaju bez odlaganja.

"Trudimo se da situacija bude okej, pravimo neophodne ustupke i radimo na tome da naša relacija bude što bezbolnija, da je što manje frke, stresa, rasprava, svađe. Da se ne lažemo, svaka veza nosi sa sobom i dobro i lepo, ali i sukobljavanje mišljenja i razmimoilaženje stavova. Bude tu i svađe, normalno, ne živimo pod staklenim zvonom, jedno pod svojim, ono drugo pod svojim, pa da mimikom komuniciramo. A sve i da je tako, bilo bi i svađe kada bi se izašlo iz zvona. Ipak, trudimo se da toga ne bude, da nam život bude što lepši i da se o svemu razgovara. Jedino što smo oboje malo jogunasti, nismo lagane osobe i svako drži nešto svoje. Međutim, sve se mora prevazići ako čovek želi da ide dalje. Ako ostanemo ukopani, desiće se ozbiljni problemi i teško da ćete moći da nastavite. Svaka nejasnoća nosi problem ako se ne reši istog trenutka. Ne u ponedeljak, ako je danas petak, već sada, odmah, istog časa. To je tajna našeg trajanja", rekao je pevač svojevremeno za Hello!, a Melina je istakla da joj je suprug ogromna podrška.

"Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla sa njim ne razmišljajući ni o čemu drugom, što je na kraju ispalo super. Međutim, sa ove tačke gledišta, šanse da se to desi zaista su male. Ne znam koliko je ljudi koji su se “zaleteli” tako kao mi i da im je uspelo da funkcionišu dugo i dobro. Znate kako se kaže - “blic brak, ekspres razvod”. Mi smo se naprosto povezali. Hari me od prvog dana fascinira i svojim stavom, i razmišljanjem, i odnosom prema životu, što se do danas nije promenilo. Maksimalna mi je podrška, ne guši me, već me gura kroz život, pomaže mi da budem bolja u svemu i time me svakodnevno osvaja", ispričala je jednom prilikom modna dizajnerka.

Pogledajte još fotografija Meline i Harisa u galeriji:

ATA / Antonio Ahel Ljubavna priča Harisa i Meline Džinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna