Igor Lazić Niggor (51) sedam godina je u srećnom braku sa suprugom Suzanom, sa kojom je prošle godine obnovio bračne zavete. Pevač i njegova lepša polovina žive u skladnoj zajednici, punoj ljubavi i sloge, ali priznaju da im fali jedno - dete.

"Želje neke mogu da ispunim, neke ne mogu. Moja želja je da se ostvarim kao otac. Nisam do sada, sticajem nekih okolnosti zdravstvenih, bog o svemu odlučuje, ako to treba da se desi - desiće se. Možda se odlučim i na taj korak da usvojim dete. Nije to baš tako jednostavno, to su velike procedure. Nije jednostavno ni kod čoveka koji treba da se odluči na to", ispričao je pevač za "Blic".

Niggor je više puta posećivao ustanove u kojima borave deca bez roditeljskog staranja, a odlazak tamo mu je uvek veoma teško padao.

"Srećan sam kad mogu bar nešto da doprinesem da ta deca budu srećna. Bilo je teških trenutaka, kada sam išao na mesta gde su uglavnom deca bez roditelja, vrlo je potresno kada te pogledaju sa onim očima. Oni misle sad sam ja tu, da ću nekoga da uzmem i povedem sa sobom. Vrlo sam emotivan, krenem da plačem, treba mi par sati da se oporavim od toga", priznao je on.

Niggor je svojevremeno govorio o brojnim teškim trenucima koji su ga zadesili u prošlosti. Preminula mu je bratanica, potom otac, a on je oboleo od opake bolesti.

"Iznenada mi je bratu umrla ćerka koja je imala 13 godina. Pre toga mi je otac stradao u saobraćajnoj nesreći kao pešak. Onda sam se ja razboleo, dobio tumor na mozgu i lečio se godinama. Bio sam sam sa sobom neko vreme i borio se svojim nekim demonima", rekao je on za "Story" pre nekoliko meseci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna