Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTO MI NE REKOŠE: Zamrzni jajne ćelije! Za glumicu više nema nikakve šanse

Autor Jasmina Glišić

Dženifer Aniston otkrila koliko se borila da dobije bebu - prošla vantelesnu oplodnju, evo kako se sad oseća.

 dzenifer aniston 0726678283.jpg Izvor: Profimedia

"Sve te godine i godine... stvarno je bilo teško... bila sam na veštačkoj oplodnji, pila razne kineske čajeve, sve sam pokušavala. Sve sam učinila.

I sve bih dala da mi je neko rekao - `zamrzni svoje jajne ćelije`. Ali prosto ne razmišljaš. I sad sam tu gde sam. Taj je brod otplovio."

Ovim potresnim rečima,Dženifer Aniston opisuju svoju borbu za potomstvo, u najnovijem intervjuu za magazin Alur. Glumica kaže da sad više ni za čim ne žali i da čak oseća blago olakšanje. "Nema više onih pitanja - mogu li, možda, možda, možda... sad više ne moram da mislim o tome."

Dženifer se osvrnula i na medijski narativ u kojem je ona prikazana kao "sebična žena" koja "brine samo o svojoj karijeri".

 dzenifer aniston 0726441369.jpg Izvor: Profimedia

"A ne daj, bože, da žena bude uspešna i da nema dete", uzviknula je dobitnica nagrade Emi. "To je i razlog što me je muž ostavio, što smo raskinuli, što smo se razveli, sve je to zato što mu nisam podarila dete.

Sve su to bile laži. U ovom trenutku nemam više šta da krijem." Dženifer je bila udata za Breda Pita od 2000. do 2005. godine, a zatim za Džastina Teroa od 2015. do 2017. godine. Godinama su je ispitivali na temu odluke da nema decu.

 dzenifer aniston.jpg Izvor: Promo / Allure, Photo: Zoey Grossman

"Govorila sam u sebi novinaru koji bi me intervjuisao - ti nemaš pojma šta se sa mnom dešava, ni na ličnom planu, ni u medicinskom smislu, ni zašto nemam decu ni da li mogu da ih imam", kaže Dženifer. "Ništa oni ne znaju, ali vas povređuju i to gadno."

Već nekoliko godina joj nude da joj pronađu partnera, ali ona odgovoara da želi da sledećeg momka nađe spontano. "Ne volim da mi provodadžišu. Ne volim to. Mrzim to", kaže Dženifer.

Za Dženifer kažu da se već decenijama gotovo nimalo ne menja, a slike u galeriji to i dokazuju...

Tekst: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije