Ivana Korab deli mnogo toga sa svojim pratiocima, ali ipak krije partnera zbog kojeg se pre tri godine vratila iz Amerike u Srbiju. Međutim, pričajući o njihovoj borbi za potomstvo, otkrila je i zašto je vantelesna oplodnja bila jedina opcija za njih dvoje. 

"Moj partner je imao rak limfnih žlezda pre 20 godina", kaže Ivana. Zato je znala - od onog momenta kad su počeli da se zabavljaju - da neće moći da se ostvare kao roditelji na drugi način. Mnogi prijatelji koji su znali koliko voli decu pitali su je zašto se upustila u sve to, a ona ima samo jedan odgovor. 

"Jedva sam našla nekog da mi se sviđa, a zamisli još da postoji neka ček lista pa da ispunjavaš sve to", iskrena je Ivana. "U današnje vreme se svi vrzo rastaju, hajde skupi hrabrosti i ostani s nekim. To je sve rad."

ivana korab 2.jpg
Instagram / ivanakorab 

Prema njenim rečima, vantelesna oplodnja im je uspela tek iz trećeg puta. "To ne bismo uspeli bez podrške. Da budeš sam? Jako je teško. Kad sve to nije uspelo, kad je bilo sve to ružno i teško, ja sam bila zombi. Jako je teško da budeš sam i da se sam izdigneš iz svega toga", priznaje manekenka.

"Mi smo se iznervirali, isplakali i sve to ne znam kako doživeli. A ispalo je sve super na kraju. Sad radimo drugi put, tako da držite mi fige", otkrila je Ivana.

Sa mužem je prvobitno napravila dogovor da žive u Americi, ali je epidemija korona virusa promenila sve planove. Sada je stacionirana u Beogradu, ali ne odustaje od odluke da muža ipak ne pokazuje javnosti. "Pred očima sam svima nešto manje od 20 godina i, ako sam išta naučila, to je da nema potrebe pokazivati svoju sreću", kaže srećna mama. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna