Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini nakon mučne borbe sa leukemijom, a njegova porodica je neutešna. Supruga Arijana i njihovo petoro dece do poslednjeg trenutka su verovali da će se njihov Miha izvući.

Viktorija Mihajlović, ćerka preminulog Siniše Mihajlovića, na Instagramu se oprostila od oca dirljivim rečima.

"Sišao sam dole, pružio ti ruku, bar milion stepenica i sada kada nisi tu praznina je na svakom koraku.

Ipak, naš dug put je bio kratak. Moje još traje, i više mi nisu potrebne slučajnosti, rezerve, zamke, poruge onih koji veruju da je stvarnost ono što vidite...

Sišao sam niz milione stepenica dajući ti ruku ne već zato što sa četiri oka možda možeš da vidiš više. S tobom sam se spustio niz njih jer sam znao da su od nas jedine prave zenice, iako tako zamagljene, tvoje.

Ti si sve moje srce tata, čista duša, ponos mog života, moj heroj, moja velika ljubav", napisala je Viktorija na Instagramu.

Dok je Mihajlović bio u bolnici Viktorija je napisala knjigu "Siniša, moj otac".

"Došao je kući 21. decembra, to je bio dan koji nikad neću zaboraviti. Spremili smo mu natpis na ćirilici sa fotografijama. Za mene je to bilo kao da opet dišem, plašilo me je da mislim o tome kad je bio sam. To je bila obrnuta situacija: ja sam bila zabrinuta za njega. Moja majka obično tri dana sprema trpezu za Božić, ali ovog puta ništa nije pripremila, jeli smo iz plastičnih tanjira i bilo je izvrsno!", napisala je Viktorija i istakla da se njen otac promenio zbog svega što je doživeo.

"Naučio je da pokazuje slabost, pre toga nije bilo jasno da li je tužan ili srećan. Sada je osetljiv, fleksibilniji i pokazuje više empatije. Pre je imao neki štit, koji je verovatno poticao i od njegovog srpskog porekla. Čak i moja baba je takva. Patnja vas zbližava, to sam takođe napisala u knjizi, da je i gorka i slatka", zaključila je Viktorija.

Kako prenose mediji Siniša će biti sahranjen u Rimu 19. decembra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna