Pevačica Aleksandra Bursać godinu koju ispraćamo neće pamtiti po dobrom. U novembru je ujak za koga je bila jako vezana preminuo.

"Meni ova godina neće ostati u lepom sećanju jer sam izgubila ujaka. U pitanju je moj rođeni ujak. Bili smo veoma bliski. Međutim, shvatila sam da je to jednostavno život, moj posao mi pomaže da prebrodim teške trenutke", rekla je Aleksadra, koja se od ujaka oprostila i na Instagramu.

"Voleo si kad ti pevam, da igraš i da pričaš viceve. Čak i kada pravim ove moje blentave face ti si se smejao i čuvao Milicine i moje tajne. Prerano si otišao ujkice, imala sam još mnogo toga da ti kažem, ali sada si sa mojim Kukojom i pazićes na nas. Voli te tvoja Sandra", napisala je pevačica uz zajedničku fotografiju sa ujakom.


Aleksandra se u razgovoru za "Grand" dotakla i problema sa insulinskom rezistencijom, sa kojom se bori već neko vreme.

"Trudim se da odolim iskušenjima kada je ishrana u pitanju, ali živ sam čovek i naravno da se dešava da prekršim pravila. Na sreću sve uspevam da regulišem treninzima", ispričala je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna