Milica Todorović uglavnom je bila vrlo otvorena po pitanju svog emotivnog života u javnosti, pa tako nikada nije krila partnere sa kojima je bila u dugogodišnjim vezama.

Jedan od njih bio je plesač i koreograf Miloš Paunović, sa kojim je pevačica bila u ljubavi pet godina. Mnogi su im predviđali odlazak pred oltar, ali umesto toga 2019. godine usledio je raskid. Iako je njihova veza do tog trenutka bila idilična, početak iste, kako se pisalo, nije bio takav.

Naime, regionom su kružile priče da je Miloš romansu sa Milicom otpočeo dok je još uvek bio u braku sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović, sa kojom je dobio i sina. Todorovićeva se nikada nije oglašavala ovim povodom, ali Andrea jeste, a svojom izjavom stavila je do znanja da u njenom i Miloševom odnosu jeste bilo problema.

"Do samog rođenja našeg deteta osećala sam se srećno i voljeno u vezi sa Milošem, koja je trajala pet godina. Onda sam, u najosetljivijem trenutku svake žene, mesec dana nakon porođaja, saznala da sam jedan duži vremenski period, koji uključuje i devet meseci moje trudnoće, živela u zabludi. Nemam nameru da komentarišem postupke i izbore mog i dalje zakonitog supruga, jer, na kraju krajeva, on je ipak bio moj izbor, loš, ali isključivo moj izbor, kao i zbog činjenice da je on otac mog deteta", rekla je Andrea svojevremeno u jednom od intervjua.

Pisalo se da je Milica Todorović nakon raskida sa Milošem posećivala psihijatra, a ona je tada priznala da joj je krah ove ljubavi veoma teško pao.

"Istina je da više nisam u vezi sa Milošem, rastali smo se pre dva i po meseca. Sve je još uvek sveže i bolno, kao i svaki raskid, i zato sam rešila da se na neko vreme povučem sa medijske scene kako bih se pripremila za sve one poslovne izazove koji me čekaju od jeseni ili zime", rekla je ona u septembru 2019. godine.

Nakon toga, uplovila je u romansu sa glumcem Petrom Strugarom, koja je okončana posle nekoliko meseci. Milica je nedavno istakla da priželjkuje da se zaljubi i ostvari u ulozi majke, a još fotografija ove pevačice možete pogledati u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Todorović u najlepšim letnjim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna