Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić zajedno su već 13 godina i imaju četvoro dece. Tokom dugogodišnje vanbračne zajednice navikli su da funkcionišu jedno uz drugo, a u njihovom odnosu svako ima svoju dozu slobode.

"Nemam problem da Vujadin izlazi bez mene. Svako od nas ima svoju slobodu, svako ima pravo da radi šta god hoće. Ne možete nikoga ni u čemu zaustaviti. Ako želi, naći će način da pobegne", rekla je Mirka za "Republiku" i dodala:

"Volim da izađem sama, a volim i sa njim. Imam želje, volje i snage za izlascima, samo da je kvalitetno društvo."

mirka vasiljevic vujadin savic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

Popularni par ima dve ćerke i dva sina, a najmlađe dete, Aniku, dobili su prošle godine. Na pitanje ko je od njih dvoje stroži roditelj, glumica objašnjava da se u ulogama "dobrog" i "lošeg" policajca smenjuju.

"Zavisi od događaja i situacije. Ako je on loš policajac, ja gledam da popustim. A onda kada dođe moja žuta minuta, on gleda da miri decu i bude dobar sa njima", rekla je Mirka.

Glumica i fudbaler trude se da im odnos bude iskren i otvoren, pa uvek imaju slobodu da pitaju jedno drugo sve ono što ih zanima.

mirka vasiljevic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Ako nema povoda, nema razloga za ljubomoru. Ne bih sigurno volela da nikada ne znam gde je i šta radi. Mene šta interesuje, ja direktno i otvoreno pitam. Ako imam neku sumnju, odmah sednemo i porazgovaramo. Nikada jedno drugom nismo pravili scene zbog ljubomore. Znamo šta je za javnost, a šta za privatnost", zaključila je ona za pomenuti medij.

Još fotografija Mirke Vasiljević i Vujadina Savića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/savicvujadin, ATA / Antonio Ahel Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna