Mirka Vasiljević i njen izabranik, fudbaler Vujadin Savić, trenutno sa svoje četvoro dece borave u Beogradu, a glumica kaže da se sa naslednicima uvek sve lako dogovori, jer ih je oduvek učila da je komunikacija veoma važna.

"Za sada deca i ja stajemo u jedan automobil, ne treba nam kombi. Ali, to je kada smo sami, kada je tu Vujadin, onda nam trebaju dva automobila. Funksionišemo, ali svakako bi bilo praktično da možemo svi u jedan. Dešava se da mi deca pomognu i da mi kažu šta treba i kada, jer sam ih od starta tako i vaspitala, da budemo tim. Oni kažu svoje želje, ja njima mogućnosti i tako to ide. Budu jako ponosni ako ja nešto zaboravim, a oni me podsete i kažu šta treba da radimo", ispričala je Mirka u emisiji "Premijera".

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
ATA / Antonio Ahel 

Ona je veoma rano zakoračila u glumački svet, još kao tinejdžerka, a prvo dete rodila je u 21. godini. Budući da njen privatni i poslovni život podrazumeva mnoštvo obaveza, glumica se od rokovnika ne odvaja.

"Kada se setim početaka, kao da je bilo davno, a sa druge strane kao da je bilo juče. Ja sam odmah počela da radim, nisam izlazila i nisam imala vremena za neke stvari... Svega toga se dobro sećam i to je ono što me je pripremilo za ovo danas. Danas sve pišem, sve te obaveze, imam rokovnik sa kojim mji je najlakše jer telefon može da me izda, da 'pukne' baterija... Više volim ove starinske metode. To je ono što me spašava kada imam milion i jednu obavezu", objasnila je u pomenutoj emisiji.

Mirka je nedavno govorila i o tome kako izgleda jutro u njenom domu, sa suprugom i četvoro mališana.

"Ne morate da znate kako izgleda jutro u mojoj kući. Ja se derem da ćemo da zakasnimo u školu. Vujadin se buni, kaže: ''Mora li svako jutro da nam počne tvojim dranjem?'", kroz smeh je ispričala Mirka pre nekoliko dana u emisiji "Magazin In".

Još fotografija Mirke Vasiljević i Vujadina Savića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/savicvujadin, ATA / Antonio Ahel Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna