Mirka Vasiljević i Vujadin Savić želeli su veliku porodicu, a taj san im se ostvario. Prvo dete, sina Andreja, par je dobio 2011. godine. Dve godine kasnije, 2013, rodila im se ćerka Adrijana, a 2014. dobili su treće dete - sina Mihajla. Sedam godina nakon toga njihova porodica uvećana je za još jednog člana - na svet je 2021. godine stigla još jedna devojčica, kojoj su dali ime Anika.

"Meni je jako simpatično što niko ni da pita kako je beba, nego već prelaze na sledeće. Kod nas je to kao na traci. Veoma mi je simpatično kada kupujem negde nešto, pa me one žene pitaju koliko imamo dece, petoro, šestoro, sedmoro? I uvek mi je to simpatično, bolje da se šale na taj račun. Mi generalno nikada nismo zacrtavali koliko dece želimo, ali sve se to planski desilo naravno. Bili smo zadovoljni sa njih troje, ali želeli smo da dođemo opet u taj neki period gde je novi život, taj miris bebe koja nema mane i vrline, jer su bebe takve dok ne odrastu", rekla je nedavno glumica za "Informer".

Cela porodica je očarana je preslatkom devojčicom, koja je napunila tek godinu dana. Povodom njenog rođendana organizovano je veliko slavlje, a ne zna se ko je bio veseliji, mama i tata, ili braća i sestra. Slavljenica je dobila prelepu tortu na četiri sprata, dekoracija je bila u roze tonovima, a atmosfera prava rođendanska.

Ćerka Mirke i Vujadina proslavila rođendan
Instagram/Vujadin Savic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna