Pevačica Snežana Đurišić godinu koju uskoro ispraćamo opisala je kao radnu, ali ne krije da je veoma srećna što je, nakon pauze koja je bila izazvana pandemijom korona virusa, imala priliku da radi punom parom. Sve što je na nju ostavilo loš utisak potrudila se da što pre zaboravi.

"Živimo u vremenu kada se sve i svašta dešava s nama i oko nas. Inače se u životu trudim da zaboravim to nešto što je ružno i nije lepo. Uspevam u tome, mudra sam. Jednostavno kažeš 'Baš me briga'. Svako ima razlog koji rezultira ponašanjem, naučila sam to", objasnila je pevačica za "Republiku".

I ove sezone Snežana je jedan od članova žirija u šou programu "Zvezde Granda", a takmičarima je veoma zadovoljna i trudi se da im pruži podršku i prenese svoje iskustvo i znanje.

"Dobri su, dobra deca. Samo, neiskustvo ih navede da izaberu pogrešnu pesmu, neke stvari ne znaju, mladi su, onda smo im mi tu kao mentori da ih usmerimo i pomognemo im da se na pravi način bave muzikom. Glavni faktor je sreća, pobednik 'Zvezda Granda' je osnovano pobedio jer je dobio najveći broj glasova. Publika je odlučila da je taj neko najbolji, e sad treba da mu se dogodi pesma i to je to, treba čovek da bude uporan i da želi", istakla je pevačica.

Snežana je ponosna baka četvoro unučadi, a budući da je jedna od njenih unuka trenutno u pubertetu, pevačica nastoji da joj svojim savetima pomogne koliko god može.

"Imam ih dve, jedna živi u Njujorku, a Lana je u Beogradu. To što pubertet nosi kod mladih devojčica u ovo vreme kada su društvene mreže na dohvat ruke, to je nešto što se svima događa, samo ih treba malo posavetovati. Ja svoju unuku savetujem da bude svoja, da ne gubi samopouzdanje i veru u sebe. To je nešto što na neki način pomera ljude kad su u pubertetu, a ona ima 12 godina", rekla je ona za pomenuti medij.

Još fotografija Snežane Đurišić možete pogledati u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Modne kombinacije popularne pevačice

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna