Pevačica Ivana Jordan kaže da za sada nema u planu da se operiše, ali je pribegla određenim intervencijama kako bi zategla lice i to ne krije.

"Za sad ne bih radila neke ozbiljne intervencije. Imam više od 40 godina, pa sam se odlučila za malo botoksa. To mi je baš super, malo osveži. Ja volim da to prirodno izgleda", rekla je ona za "Blic", pa dodala da je trenutno emotivno ispunjena i da ima partnera.

"Imam, ali ne razmišljam o udaji, treba uživati u životu. On razume moj posao i nemamo problema, nije ljubomoran", objasnila je Ivana, koja je već jednom stajala na "ludi kamen" i iz tog braka ima sina Vuka.

"Ostvarena sam kao roditelj i presrećna sam sa mojim Vukom. Plašim se vremena u kome odrasta, burno je i prebrzo. Mlađe generacije su dosta agresivne nepotrebno. To je verovatno neka njihova borba, ali pogrešna baš. Ja vaspitavam moje dete da bude kulturno, fino i pristojno. Oduševim se kada sretnem kulturnu i vaspitanu decu. To je duh vremena, svi hoće brzinski da nešto stvore", smatra pevačica.

Prema nasledniku, kako kaže, nije previše stroga, a ona i Vuk dele mnogo zajedničkih osobina.

"Umem da budem stroga, ali nisam suštinski. Možda sam čak i suviše popustljiva, jer sam takva po prirodi. Vuk i ja smo zaista srodne duše, prepoznajem kod njega mnoge svoje osobine. Ali naravno, ume i on da poleti pa budem malo stroga. U svemu mora da bude balans. Mislim da je on jako dobro shvatio da su društvene mreže nešto što je zabava i trenutak. U tom smislu nije povodljiv. Ne treba ni zabranjivati deci mnogo, jer će oni u inat to da rade. Najbolji način vaspitavanja dece je da ih vaspitamo da oni sami sebe umeju da vaspitaju. On sutra kad bude sam na ulici mora sam da donese odluku da li je nešto dobro, nema mame ili tate da mu kaže", tvrdi Ivana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna