Tokom učešća Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu u javnosti su počele da kruže priče o navodnom neverstvu supruge golmana Predraga Rajkovića, Ane Rajković, a ona sada kaže da se zbog svega što se dešavalo poslednjih nedelja obratila nadležnim organima.

"Aferu sam prijavila policiji, samim tim sam i najlakše otkrila o kome se radi. Tako da će se policija baviti time, a ja ću na kraju da dodam šlag na tortu", rekla je Ana za "Blic", te dodala da su nju i Predraga u tom periodu više brinuli zdravstveni problemi mlađeg sina Tadije.

"Mlađi sin nam je bio u bolnici i to je ono što je moglo da nas poljulja u emotivnom smislu. Zdravstveno stanje sina, a ne budalaštine koje neko piše i izmišlja. Nisam potražila pomoć psihijatra, ali ne kažem da mi nije potrebna, nisam imala vremena. Godina mi je počela pljačkom naše kuće, zatim smo imali još dve pljačke, pa bolest našeg sina, pa izmišljena afera. Ako je moralo tako da bude, neka ga. Nemojte da mislite da nekoga omalovažavam, ali za sada nam to nije potrebno i nemamo vremena za to", rekla je supruga srpskog fudbalera, koja naglašava da joj je podrška porodice u ovim trenucima bila najvažnija.

"Prvo mi je bilo smešno, a onda mi više nije bilo ni smešno. Kada sam videla dokle sve ide zaista sam bila šokirana koje se to granice normalnog prevazilaze. Neću reći da se nisam nervirala jer jesam, a da sam plakala i tugovala - ne. Imala sam podršku supruga i cele naše porodice, zato nisam imala razloga da plačem. Pritisak kao pritisak nije prijatan, ali s obzirom na to da sam bila okružena porodicom lagano sam prošla kroz sve, iako većini žena, koje nemaju takvu podršku i čija porodica krene da sumnja u njih, bude veoma teško. Zahvalna sam svom suprugu, majci i prijateljima", istakla je Ana.

Ana i Predrag Rajković 2019. godine dobili su starijeg sina Relju, godinu dana kasnije mlađeg Tadiju, a sada priželjkuju i ćerku.

"'Ajmo ćerku! Prvo je bila Eleni Rajković, onda se rodio Relja, onda smo smislili Kalina, a rodio se Tadija. Sada ćemo smisliti muško ime, da bi bilo žensko. Rekla sam mu - 'Imaš još dve šanse, ako promašiš i bude dečak, ne znam šta ćemo'. Sa četiri sina ne znam šta bih radila. Volim veliku porodicu. Deca su nam na prvom mestu. Tek kada smo dobili naše sinove postali smo jedna velika celina. Uvek se zezam da bih volela da imamo još dve ćerke, da budemo kompletirani", zaključila je za pomenuti medij. 

Još fotografija Ane Rajković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / rajkovic__ana, ATA / Antonio Ahel Žena golmana Predraga Rajkovića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna