Tokom Svetskog prvenstva u Kataru, na društvenim mrežama su počele da se šire glasine o bračnim nevoljama srpskih reprezentativaca. U priči o navodnim preljubama i "unakrsnim" vezama žena fudbalera sa njihovim kolegama, spominjalo se i ime Ane Rajković.

Supruga našeg golmana Predraga Rajkovića je reagovala čim je stigla u Dohu. Na svom Instagram nalogu tad je objavila komentar: "Ljubomorni uvek izmisle priču, glupi šire dalje, a idioti veruju u nju." Sada je otkrila i ko stoji iza ove priče.

"Veoma sam razočarana što je priča krenula od žena koje sam smatrala bliskim, a zapravo su me naučila da mi pored takvih prijateljica, neprijatelji nisu potrebni", objasnila je za Story. "Instant prijateljstva su vrlo loši životni potezi i sigurno ih neću ponoviti", kaže Ana.

ana rajkovic predrag rajkovic 3-min.jpg
Kurir, Instagram / rajkovic__ana 

"Ako ništa drugo, one nisu uspele, a ja sam lekciju dobro naučila, tvrdi Ana i dodaje: "Ovu tvrđavu je nemoguće srušiti."

Prema njenim rečima, ljudima se uspeh ne prašta. "Mislim da neke osobe nemaju granicu u izmišljanju i zlobi prema drugim ljudima", priča Ana. "Sada me ti isti mole da ćutim i zaboravim na sve, ali moj karakter mi to ne dozvoljava - želim da svaka istina, kao i laž, izađu na površinu", najavljuje Predragova žena. Više njenih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / rajkovic__ana, ATA / Antonio Ahel Žena golmana Predraga Rajkovića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna