Dragan Gagi Jovanović zbog problema sa diskus hernijom dugo je trpeo bolove, a kada su oni postali nepodnošljivi odlučio je da potraži lekarsku pomoć. Tada mu je saopšteno da je operacija jedino rešenje.

"To je davno počelo. U životu sam napravio dve kuće i bukvalno - gurao sam kolica, mešao malter… Pritom volim sport, igrao sam tenis kao za zlatnu medalju. To je bolelo, igrao sam sa tim bolom, a onda više nisam mogao da izdržim. Tenis je, mislim, najgori sport za tu vrstu povrede. Otišao sam na magnetnu rezonancu da vidim šta se dešava, kad sam se jednom jako ukočio. Ljudi su mi pokazali snimak: 'Vidite, vama je ovo iscurelo u kičmenom stubu, vi morate na operaciju'" - ispričao je glumac u emsiji "Zdravi sa dr Katarinom Bajec".

Tada je otišao u banju na lečenje, koje mu je uz adekvatne vežbe za kičmu pomoglo.

"Onda mi je jedan mladi doktor rekao da se njegova devojka oporavila i vratila taj diskus tako što je vežbala i išla na istezanja. Počeo sam da idem na istezanja, bio sam i u banjama, u Banji Koviljači i u Blatu. Zajedno sa vežbama je pomoglo.Posle šest meseci nisam prepoznao moj snimak. Pitao sam da li je moguće da sam ga vratio, kažu jeste", ispričao je Jovanović, koji je od tada vrlo disciplinovan kada je o zdravlju reč.

"Čovek mora da zna kako da se podiže iz kreveta, ako hoće nešto da podigne da mora da čučne… To je gomila pravila o kojima treba misliti, ali s obzirom na to kako to zna da boli i kako se osećaš, vrlo lako zapamtiš sve to. Samo da ne ležim u krevetu i da ne mogu da se pomaknem", objasnio je u pomenutoj emisiji Gagi, koji najveći deo slobodnog vremena provodi van Beograda, u vikendici koju poseduje u okolini Zlatibora, gde mu društvo često prave supruga Branka Pujić i ćerka Anđela Jovanović.

Još fotografija popularnog glumca pogledajte u galeriji ispod.

Youtube RTS, ATA / Antonio Ahel Omiljena zvezda filmova i TV serija Gagi Jovanović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna