Glumica Sofija Rajović pre par godina drastično se ugojila. Za samo tri nedelje dobila je 10 kilograma, i uprkos velikim naporima nije uspevala da ih skine. Kada joj je dijagnostifikovana insulinska rezistencija shvatila je zašto se goji, pa je potpuno promenila način ishrane.

"Preveliki sam hedonista da bih mogla zauvek da se odreknem nekih stvari, pa zato mesec, dva vodim računa, pa onda prekršim. Želja mi je da se probudim ujutru i pomislim: 'Šta bih mogla danas da obučem?' ili 'Kako da se našminkam?', kao svaka normalna žena, a ne da kažem: 'Gde danas da ručam?' Eto, moj život se bazira na tom pitanju: 'Dobro jutro. Gde ću da ručam danas?', Ipak, pomoću lekova, šetnje i promena u ishrani uspela sam", ispričala je Sofija koja je nedavno objavila fotografije sa zimovanja i pokazala koliko je zapravo smršala.

Glumica je pozirala u crnim lakovnim pantalonama koje su istakle njene vitke noge, a komplimenti na račun njenog izgleda samo su se nizali.

Sofija Rajović priznaje da joj se život potpuno promenio otkako je stala na "ludi kamen" početkom godine.

"Mnogo je mirnije i stabilnije, mnogo je bolje otkad sam se udala. Kada se stvari nameste, tada se udajte, devojke uvek sačekajte malo ako treba. Lakše je od kada sam se udala, jer imam izvanrednog muža. Jedina drama je bilo putovanje u Kanadu, ali sada se to okrenulo, jer će on dolaziti ovde u narednom periodu. Nikada pre toga nisam živela u Kanadi, tamo mi je sve hladno. Spontano je tamo skupa reč", objasnila je ona, te dodala da u inostranstvu nema prijatelje i da joj je svaki dan isti.", rekla je glumica u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Pogledajte još fotografija Sofije Rajović u galeriji ispod.

Instagram / sofijarajovic Sofija Rajović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna