Žene srpskih fudbalera bile su pod budnim okom javnosti tokom Svetskog prvenstva u Kataru. Neke su odlučile da svoje muževe bodre iz pozadine i uopšte se nisu eksponirale kao, na primer, supruga Dušana Tadića.

Druge su se slikale u Dohi već po dolasku, pa je takoAna Rajković zapalila Instagram fotografijom s bazena u minijaturnom kupaćem kostimu. Supruga našeg golmana Predraga i danas je u centru pažnje...

Ana i njen muž su doputovali u Beograd i to pre reprezentacije Srbije. Dok se ekipa predvođena Draganom Stojkovićem Piksijem tek očekuje, golman koji nije imao priliku da zaigra u Kataru već se šeta jednim tržnim centrom.

ana rajkovic predrag rajkovic 2.jpg
Kurir 

Ana je, inače, stigla na Mundijal pred samu utakmicu Srbije i Švajcarske. Stigla je u jeku priča o navodnim skandalima i vanbračnim aferama žena naših fudbalskih reprezentativaca. Na Instagramu se oglasila oštrom porukom:

"Ljubomorni uvek izmisle priču, glupi šire dalje, a IDIOTI veruju u nju". Po njenim rečima, tračevi su bili usmereni upravo protiv njenog muža, golmana srpske reprezentacije. Predrag je odmah lajkovao sliku svoje supruge.

U nastavku komentara Ana je obelodanila i podatak da je mlađi sin Tadija bio prethodno bolestan. "Preživeli smo i gore, verujte. Hvala svim novinarima koji su me ispoštovali i nisu objavljivali ništa o Tadijinom zdravstvenom stanju, a ostale ljude koji misle da je najbolje napasti ranjenog lava, su se malo prešli, jer čopor ga brani! Hvala vam", napisala je Ana. Pogledajte kako se doterala u Dohi u galeriji slika.

Instagram / rajkovic__ana Žena golmana Predraga Rajkovića u Dohi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna