Ana Rajković i dalje privlači pažnju medija, premda se srpska fudbalska reprezentacija vratila iz Katara i Svetsko prvenstvo je za nas završeno. Njen suprug Predrag Rajković je, takođe, stigao u Beograd, a i dalje se priča o tome koliko su psihološke trzavice uticale na naš tim.

Podsetimo, "orlovi" su otišli veoma raspoloženi, a onda su stigle vesti o lošoj atmosferi u ekipi. Dok je Dragan Stojković Piksi govorio da je sve u redu, na društvenim mrežama su počele da se šire glasine o bračnim nevoljama igrača. Govorilo se o preljubama, naročito o "unakrsnim" vezama žena fudbalera sa njihovim kolegama.

Instagram profili Ane i Predraga su, između ostalog, bili poprište ovih glasina. Ana je u Katar stigla kasnije od drugih žena fudbalera, ali se oglasila odmah po dolasku.

ana rajkovic-min.jpg
Instagram / rajkovic__ana 

Objavila je sliku sa bazena, uz koji je pozirala u izazovnom bikiniju, a uz sliku je napisala: "Ljubomorni uvek izmisle priču, glupi šire dalje, a idioti veruju u nju."

Po povratku iz Katara, Ana se oglasila ponovo. "Mrze nas jer mirišemo na ljubav", citat je koji je Ana objavila na svom "storiju".

ana rajkovic citat.jpg
Instagram / rajkovic__ana 

Ona i Predrag su iskoristili prve sate boravka u Beogradu da prošetaju jednim tržnim centrom, a njihove slike pogledajte u galeriji.

Kurir, Instagram / rajkovic__ana Ana i Predrag Rajković posle Svetskog prvenstva u Kataru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna