Samo što su održali godišnji pomen ocuMarinku Rokviću, Nikola i Marko Rokvić izgubili su još jedan oslonac - umrla je njihova baka, majka Slavice Rokvić. Porodica je neutešna, mladi pevač je objavio tužne vesti na svom Instagram nalogu. 

"Ona je radost! Ona je ljubav! Ona je bila do krajnjih granica požrtvovana, večito tu kada treba! Žena neviđenog duha, spremna na svaki vid šale i komike, a opet ozbiljna u vaspitavanju svoje dece i nas unučića! Baka naša je uvek bila tu za nas četvoro, beskrajno se radovala životu i nama!", piše Nikola na Instagramu.

"Veliki borac i onda kada je neprijatelj bio toliko snažan, nije padala duhom! Putuj bakice, znam da ideš ka svetlosti i Ljubavi! Volimo te", napisao je pevač u opisu emotivnog snimka koji je objavio na svom nalogu.

majka slavice rokvic-min.jpg
Instagram / rokvic.slavica 

Slavica je pogođena majčinim odlaskom, ali je i ona našla snage da se s njom oprosti na Instagramu. "Kad zaneme reči, misli, osećanja. Pokušavam da pronađem reč kojom bih opisala bol za tobom. Ne nalazim je majko", piše Slavica.

"Tražim oslonac da se pridržim da ne padnem zbog bola u grudima. Po prvi put za ovih pedeset osam godina toplota tvojih reči i najnežnijih dlanova na svetu jenjavaju u daljini. Gledam te odlaziš. Zovem te, a ti se ne osvrćeš. Ispravljena, uzdignute glave koračaš ka svom cilju. Drhtim kao prut na hladnom vetru i u trenu osetih da vetar postaje topliji. Ne, ne pričinjava mi se, znam da si to ti.

Toplina tvoje duše i ljubavi rođenice moja, jača je i od smrti. Ona je večna, ostaje neprimetna da miluje i zagreje slomljena srca tvoje Suzane i Slavice. Neka ti je večna slava i hvala, jedina naša majčice", poručuje udovica Marinka Rokvića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna