Dokumentarni film o Megan Markl i princu Hariju je glavna tema medija već nekoliko dana, a zvaničan odgovor kraljevske palate se još iščekuje. Bilo je već nekoliko nezvaničnih komentara, uključujući i tvrdnju insajdera da princ Vilijam nije gledao prve tri epizode, niti namerava da uopšte gleda ovo ostvarenje Netfliksa.

Megan i Hari će, navodno, to naplatiti oko 150 miliona dolara, ali Vilijam smatra da je otkrivanje bilo kakvih porodičnih i privatnih poslova pred javnošću potpuno neprihvatljivo. On i Kejt Midlton su usredsređeni na kraljevske obaveze, pa je sada princeza od Velsa najavila koncert koji će biti održan na Božić.

Njene fotografije u vatrenocrvenoj haljini inspirisane su prazničnom atmosferom koja sve, pomalo, već hvata. Koncert će biti održan upravo na dan kad je najavljeno objavljivanje nove epizode dokumentarca Megan i Harija.

Kako će i kralj Čarls i Kamila Parker ići na koncert, jasno je da niko od te "famozne četvorke" kako sada zovu oca, sina i njihove supruge, neće biti pred ekranom da isprati priču Saseksa.

Megan je, uz svoje već čuvenu priču o tome kako se groteskno naklonila kraljicii kako nije znala ništa o kraljevskom običaju da se pozdrave s okupljenim građanima, dosad otkrila i kako je bila bosonoga kad je upoznala Kejt prvi put.

Pritom je sebe opisala kao osobu koja se "rado grli sa drugima" i koja uopšte nije znala da to većini Britanaca smeta.

megan markl 0741554495-min.jpg
Profimedia 

Dok Megan sebe predstavlja kao tek neku naivnu "neznalicu", Hari optužuje kraljevsku porodicu za "ogromne nesvesne predrasude", a za medije tvrdi da su želeli da "unište" Megan.

Kejt na sve to ćuti, ali za koncert za Božić u Vestminsterskoj opatiji kaže da je namenjen svima, bez obzira na religiju i rasu. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna