Slavica Rokvić uvek privuče pažnju svojim objavama na Instagramu. Supruga poznatog pevača Marinka i majka jednako popularnih Marka i Nikole voli da obraduje pratioce receptima, kao i lepim slikama iz doma i bašte.

Sada nam je predstavila i majku, koja je upravo proslavila 78. rođendan. Tim povodom, Slavica je objavila i nežnu, toplu poruku!

Uvek si bila posebna žena, rođena moja. I juče kada si proslavila svoj 78. rođendan vratila si me na životne mudrosti koje si pretakala u priče, u koje smo sestra i ja verovale da su bajke dok nismo shvatile da su to tvoja životna iskustva.

Vešto, nenametljivo ispričane da se pitko zapamte i prepričavaju dalje. Sećam se kada si rekla da je život smena radosti i tuge u jednom danu.

s3
Instagram / rokvic.slavica 

Da smo dva tasa jedne vage, koji se nalaze na našim ramenima. Sa leve strane tuga, sa desne radost. Da isključivo od našeg držanja zavisi koje će rame pod teretom prevagnuti. Gledam te juče, ramena ti prava. Uprkos svemu, ne daš se. I u 78. koračaš kroz svoje šipražje, uzdignute glave. Dajući svima snagu i primer kako se razgrću slabosti kad navale.

Slavica Rokvić
Instagram / rokvic.slavica 

Od tebe smo naučile kako se pod teretom tuge ne posrće, a na krilima radosti ne poleti u visine. Naučila si nas da čvrsto stojimo nogama na zemlji, prenoseći to i na svoju decu. Stećan ti rođendan mudrosti moja, ženo najnežnijeg srca, glasa i najmekših dlanova koji leče. Volimo te jer ti si ljubav koja sve pokreće.

Izvor: Lepa&Srećna