Pevač Aco Pejović bio je jedan od onih koji su "kuburili" sa viškom kilograma, ali je pre nekoliko meseci odlučio da okrene novi list. Uz pomoć posebnog programa ishrane smršao je 10 kilograma, a Božićni post koji je uveliko počeo pomaže mu da istraje u zdravim navikama.

"Bio sam na specijalnom programu van zemlje, na klinici koja se bavi detoksom. Skinuo sam deset kilograma, pa sada vodim računa o ishrani. Pored toga, krenuo je veliki post, pa verujem da ću još neko vreme ostati na dobrom putu kada je reč o kilogramima. U poslednje vreme se često setim Dragane Katić koja kaže 'Umreću gladna i debela'", rekao je pevač za "Alo".

Njegova supruga Biljana podržava novi režim koji je počeo da primenjuje i oduševljena je njegovim novim izgledom.

"Svaka žena voli da joj je muškarac mršaviji. Moja supruga je zadovoljna time kako sada izgledam i hrabri me da ostanem na tom putu. Obožavateljke mi nisu saopštile svoje mišljenje uživo, iako mi na društvenim mrežama pišu da sam super", rekao je Pejović, koji je iskreno priznao da sebe smatra većim grešnikom nego vernikom.

"Vera se čoveku usađuje od malih nogu. Volim da kažem da sam veći grešnik nego vernik. Deda nas je kao klince učio da se molimo, da poštujemo praznike i da živimo život u skladu s pravoslavljem. Budući da svoj život živim u kafani, sasvim sigurno odskačem od uverenja koja su mi usađena u najranijem dobu. Vera je praštanje, davanje, ljubav, poverenje. Na tome se zasniva i ne može da se stavi u tri reči", objasnio je Aco Pejović, koji sa Biljanom ima tri ćerke, na koje je najponosniji.

Još fotografija Pejovića sa suprugom pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, MONDO / Stefan Stojanović Aco Pejović sa suprugom Biljanom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna