Aco Pejović i njegova životna saputnica Biljana upoznali su se i venčali veoma mladi - ona je bila maturantkinja, a on nekoliko godina stariji pevač na samom početku karijere.

Svadba je usledila nakon samo sedam dana veze, što je Pejović i povtrdio u jednom od intervjua.

"Imao sam više sreće nego pameti. Ja sam do te godine prošao mnogo toga, što možda moja generacija u to vreme nije. Putovao sam, nagledao se svega i svačega i onda sam u tim godinama poželeo da imam nešto pored sebe, nekoga ko će da me voli. Mi smo sedam dana bili u vezi i uzeli se, i evo već 20 i kusur godina smo zajedno. Mi smo sve ove godine jedno drugo upoznavali", rekao je Pejović jednom prilikom.

Aco Pejović i supruga Biljana
Kurir, ATA / Antonio Ahel 

Pevač je na svoju svadbu zakasnio, a ta anegdota se i danas prepričava.

"Jeste, zakasnio sam na svoje venčanje. Šetali su ispred opštine onako svi, ja sam bio na Zlatiboru, svirao sam, tezga je bila", prisetio se Aco svojevremeno i otkrio da u njihovom domu Biljana vodi glavnu reč.

"Na njenim plećima je sve. Ja tako gledam i mislim da je tako. Kod mene je žena gazda. Zajedno smo odrastali, menjali jedno drugo, podržavali se, sazrevali. Tako smo, zajedno, postajali ljudi. Možda me je kombinacija njene ljubavi, moje muzike i dosadašnjeg životnog iskustva, zapravo, izdefinisala kao čoveka. Satkan sam od emocije, realnog života i nazivanja stvari pravim imenom", rekao je on ranije.

U braku sa Biljanom dobio je tri ćerke, a porodica mu je oduvek bila ispred svega.

"Porodica mi je apsolutno na prvom mestu. Biljana je moj najveći oslonac i najbolje me razume. Uz nju sam uspeo da ostanem normalan i stvorim zdravu porodicu. Ponosan sam na suprugu, koja je uz brigu o kući i podizanje dece uspela i da izgradi karijeru. Ona je pored mene završila fakultet, magistrirala i doktorirala", pričao je Aco.

Iako mnogi brakovi, pogotovo u današnje vreme, prolaze kroz krize, pevač je ponosan na to što on i Biljana nisu imali takve periode i nikada nisu ni pomišljali na razvod. 

Aco Pejović
Instagram/aco_pejovic 

"Toga neće biti dok sam pri ovoj pameti. Imam divan brak i divnu ženu, ne razmišljam o tome... Pu pu, da se pomerim s mesta", rekao je jednom Aco.

Najteži trenuci kroz koje je prošla pevačeva porodica bili su oni kada se Biljana razbolela. Naime, pevačeva žena pre nekoliko godina bila je na ivici smrti zbog pucanja aneurizme i izliva krvi u mozgu.

"U dosadašnjem životu nisam imao težu situaciju od te, to je bio najgori trenutak u mom životu. Znao sam da se zavučem u sobu i da iz sveg glasa vrištim i plačem da me Bilja ne ostavlja i molio Boga da se oporavi", prisetio se jednom prilikom pevač, a Biljana se, srećom, u potpunosti oporavila.

Još fotografija Aca Pejovića sa suprugom pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Najvažnija im je porodica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna