Nakon udaje za princa Harija, Megan Markl je postala jedna od najpoznatijih žena na svetu. Godine 2020. njih dvoje su napustili mesta visokih dvorskih zvaničnika, a sada objavljuju dokumentarac na Netfliksu o vremenu koje su proveli kao vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.

U britanskim medijima je mnogo pažnje poklonjeno epizodama koje su danas emitovane. U jednoj od njih, Megan opisuje kako je proteklo njeno upoznavanje sa kraljicom Elizabetom. Prema njenim rečima, pred sam susret je saznala da treba da se nakloni, a Hari joj je objasnio kako to treba da izgleda. 

U dokumentarcu se Megan kikoće dok pokazuje kako se naklonila, a muž je gleda sa ledenim izrazom na licu. "Amerikanci će me razumeti", kaže ona. "Bilo je kao na srednjevekovnom turniru", maše Megan teatralno rukama, smejući se do suza.

megan markl otac i majka 0743208858-min.jpg
Profimedia 

Kaže da joj je bilo čudno što su članovi kraljevske porodice toliko formalni i u međusobnim odnosima. "Ipak je to Harijeva baba", objašnjava vojvotkinja.

Megan dolazi iz mešovitog braka. Majka Dorija Ragland je crnkinja, ima 66 godina i učiteljica je joge. Razvedena je od Meganinog oca Tomasa Markla, koji ima 78 godina i penzionisani je direktor svetla na filmu i televiziji. On je belac. Majka je bila na Meganinom venčanju, a otac ne, pa je kralj Čarls doveo Marklovu do oltara.

dorija ragland 0743225027-min.jpg
Profimedia 

Meganina polusestra Samanta Grant (58) živi na Floridi, a polubrat Tomas (56) u Oregonu. Ni jedno ni drugo se godinama nisu videli sa Megan i oboje je neprekidno kritikuju u medijima. Samanta je izjavila da je Megan "kao tornado koji cepa kraljevsku porodicu" i da će ih žestoko iskoristiti.

Megan nije u dobrim odnosima ni sa ocem. Uprkos navodnim molbama kraljice Elizabete da se s njim pomiri i dovede ga na venčanje, Megan to nije učinila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna