Dokumentarna serija princa Harija i Megan Markl je glavna tema svih medija već danima, a na meti njihovih napada je britanska kraljevska porodica. Hari je optužio dvor da "igra prljavu igru" i uporedio tretman lepe Megan sa onim što se dogodilo Lejdi Dajani.

Megan se, u prvim epizodama ovog Netfliksovog poduhvata, podrugljivo prisetila upoznavanja sa kraljicom Elizabetom, što je izazvalo buru negativnih reakcija. Čak je i Hariju bilo neprijatno da je gleda dok je, groteskno naglašeno, pokazivala kako joj se naklonila.

Pričala je kako nije uopšte bila pripremljena, već je morala da "gugla" reči britanske himne i nije znala šta je "obilazak okupljenih građana". Insajderi iz palate tvrde da su to "totalne laži", jer joj je privatni sekretar princa Harija dao čitav dosije o njenoj budućoj ulozi, kao i spisak eksperata koji mogu da joj pomognu.

megan markl i princ hari  0741554325.jpg
Profimedia 

U Netfliksovom dokumentarcu, Megan spominje i svoju sestričinu Ešlei Hejl koju, navodno, nije mogla da pozove na venčanje. "Nikad joj niko iz palate nije rekao koga od prijatelja ili članova porodice treba ili ne treba da pozove na svadbu", tvrde izvori iz palate.

Konačno je obelodanjena i reakcija princa Vilijama, koja već danima najviše zanima mnoge. On je, kažu izvori britanskih medija, izjavio kako ovu seriju "nikada neće gledati".

"Princ Vilijam želi da se okrene budućnosti i svojim obavezama, a ne da reaguje na raznorazne strelice", navode britanski mediji.

kejt midlton 0741389030.jpg
Profimedia 

Ova tvrdnja je posebno važna u svetlu ideje kako su Harije tvrdnje, pre svega, bile usmerene protiv Vilijama. To se naročito odnosi i na sledeću izjavu:

"Mislim da su mnogi članovi naše porodice, naročito muškarci, u iskušenju ili pod pritiskom da ožene osobu koja se uklapa u kalup, a ne osobu s kojom im je suđeno da budu.

princ hari i megan markl 0742402439-min.jpg
Profimedia 

Postoji razlika između odluke koju donosi glava i one koju donosi srce. A moja majka je, sigurno, donosila većinu svojih odluka - a možda i sve njih - iz srca. A ja sam mamin sin", kazao je Hari. Čini se da je opaska o "ženidbi koja se uklapa u kalup" upućena baš na adresu princa Vilijama i Kejt Midlton. I kralj Čarls je, tvrdi se, dao isti odgovor - seriju "Hari i Megan" -  neće gledati!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna