Gusta crna kosa, tamne oči, duge trepavice i sanjivi pogled srne - atributi su koji krase Milicu Milšu i dan-danas. Sve njih je nasledila od mame Leposave, a tata Antonije Isaković je tome "dodao" markantne obrve koje su licu glumice podarile još veću izražajnost.

Upravo po tome će biti zapamćena slika koju je Milica objavila na Instagramu, na kojoj je i njen sinčić Antonije. Supruga Žarka Jokanovića se posvetila sređivanju ovih dana, po povratku sa godišnjeg odmora, a u fiokama je pronašla i staru crno-belu fotografiju koju je podelila sa svojim obožavaocima.

"Svako sređivanje daruje po neku uspomenu i fotografiju. Ova je baš u skladu sa dolazećim praznicima. Mama, tata, mali Antonije i ja u roditeljskom domu", napisala je Milica.

Mama Lepa Milanin je bila arhitektkinja i književnica, vanvremenske lepote, u šta će vas nova Milšina objava i uveriti. Njenog oca, Antonija je osvojila kad je imala samo 18 godina.

Roditelji su se, naravno, protivili, a brak su dozvolili samo pod uslovom da ćerka diplomira pre nego što se par odluči da ima decu.

Ni Milica nije dozvolila da joj rođenje deteta prekine karijeru. I pored rođenja sinčića Antonija, kojeg će kasnije suprug Žarko prihvatiti kako svoje dete, Milša se bavila glumom i manekenstvom. Bila je izabrana za Mis Kanskog festivala, a njena lepota nije promakla ni uredništvu magazina "Plejboj" čiju je naslovnu stranu ukrasila upravo Milica.

Koliko liče mama Leposava i Milica, pogledajte i sami.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna