Nova fotografija koja se pojavila u najavi dokumentarnog filma Megan Markl i princa Harija uzburkala je Veliku Britaniju. Na crno-beloj slici u nizu koji pokazuje trenutke slavnog para "iza scene", uhvaćeni su u trenutku kad izlaze iz Bakingemske palate.

Ovaj moment se pokazao veoma sporan, jer su njih dvoje uveli fotografa bez dozvole koja je za to bila neophodna. Drugim rečima, iza leđa kraljice Elizabete, Megan i Hari su pozirali pred fotografima koji uopšte nisu imali pravo da uđu u kraljičin dom.

"Činjenica da u ovoj Palati ima 775 soba ne daje im pravo da po njoj vršljaju kako oni hoće", jedan je od komentara na britanskim društvenim mrežama. Ova vest ponovo budi bolne emocije koje su sve obuzele kad je kraljica umrla.

megan markl i princ hari  0741639750.jpg
Profimedia 

Slika je nastala dok su Hari i Megan bili na nekoj vrsti "oproštajne turneje", pred odlazak u Ameriku i napuštanje kraljevske porodice.

Mada je načinjena beleška o ovom prekršaju protokola o snimanju domu kraljice Elizabete, čini se da to nije javljeno samom monarhu. Ni princ nije bio opomenut, pa se čini da je on zloupotrebio svoj položaj, a osoblje onda zaštitilo kraljicu dodatnog nerviranja.

Svi u kraljevskoj porodici sad s nemirom očekuju da se pojavi čitav film mladog para, a brine ih i najavljena biografija princa Harija pod nazivom "Rezerva". Još snimaka pogledajte u galeriji!

Profimedia Najava dokumentarnog filma Netflix

Tekst: Lepa&Srećna