Heorhina Rodrigez je već u dva navrata jasno pokazala nezadovoljstvo zbog tretmana koji je Kristijano Ronaldo imao u Kataru. Njen verenik je, da podsetimo, veći deo utakmica Portugala na Svetskom prvenstvu u fudbalu presedeo na klupi.

Lepa "Đo", kako joj svi tepaju, uputila je oštre reči kritike selektoru portugalske reprezentacije koja je izgubila od Maroka i time završila svoje učešće na Mundijalu. Uništen je i Ronaldov san da će osvojiti jedini trofej koji mu je nedostajao u karijeri, pa je zbog njegove tuge reagovala i Katia Aveiro.

Ona je sestra slavnog fudbalera i na Instagramu je objavila veoma emotivnu poruku.

"Čeka se spisak krivaca za ovaj poraz. Pametni komentatori u Portugalu su zabrinuti za svoj posao. Tužno za ekipu, sada je važno podići glavu i nastaviti dalje. Bog sve zna. Ipak, ovo mi slama srce. Na kraju, radi se o mom ponosu na Kristijana i priči koju je ispisao, uz mnogo borbe. S tobom smo, brate, do smrti", napisala je Katia na Instagram storiju.

kristijano ronaldo katia aveiro 2-min.jpg
Instagram / katiaafeirooficial 

"Kada me unuci pitaju da im pričam o borbi, časti, slavi, trudu, posvećenosti, preprekama... Kada me pitaju da govorim o trofejima, ciljevima, nagradama, rekordima - govoriću o svom bratu. Njihovom deda-ujaku, koji je rođen u kućici pored okeana, daleko od glavnog grada Portugala", napisala je Katia.

Ona je otkrila da su živeli u izuzetno teškim uslovima u toj kućici i da je četvoro dece spavalo u jednoj sobi. Skupljali su kišnicu u kantama i spremali hranu na otvorenoj vatri, a vodu grejali nad plamenom.

kristijano ronaldo katia aveira.jpg
Instagram / katiaaveira 

"U toj sobi bio je dušek koji je ležao na ciglama. U toj kući njegov otac, bivši vojnik i učesnik rata, i njegova majka, siroče koje je ostalo bez ikoga, podigli su porodicu. Pričaću im o carstvu koje je izgradio, njegovoj snazi, obećanjima koja je ispunio, o njegovom karakteru, volji i upornosti u momentima kada su mu već iskopali grob. Pokazaću im pravi film o njegovom životu i drago mi je da sam deo njega. Deo njegovog prekrasnog života. Toliko sam ponosna. On je moj brat, moj ponos", napisala je Katia.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna