Žene fudbalera su veoma zapažene na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali uglavnom zbog svog izgleda, lepote, stila oblačenja, pa i provokativnog ponašanja. Međutim, još nijedna se nije usudila da uradi ono što je učinila Heorhina Rodrigez.

Verenica Kristijana Ronalda je napala Fernanda Santosa nakon što je Portugal eliminisan sa Mundijala. Selektor je odlučio da ne uvrsti slavnog fudbalera u prvi tim na startu utakmice, što je strategija koja je dala rezultat protiv Švajcarske. Heorhina se i tada oglasila, nezadovoljna ovakvim postupkom.

Slavni fudbaler ni ovog puta nije počeo meč sa saigračima, ali je njegova ekipa pretrpela poraz od autasajderskog tima - Maroka. Ronaldo je ušao u igru tek pola sata pred kraj i nije uspeo da preokrene rezultat. Sa suzama u očima je morao da se oprosti od Svetskog prvenstva.

heorhina rodrigez.jpg
Instagram / georginagio 

"Danas je tvoj prijatelj i trener doneo pogrešnu odluku", napisala je Heorhina na svom Instagram nalogu. "Taj prijatelj za kojeg si imao toliko reči divljenja i poštovanja. Taj isti koji je video kako se sve promenilo kad je tebe izveo na teren, ali je bilo prekasno. Ne možeš da potcenjuješ najboljeg fudbalera na svetu, svoje najsnažnije oružje. Još manje treba neko da se zalaže za one koji to ne zaslužuju.

Život nam daje lekcije. Danas mi ne gubimo, već učimo. Mi ti se divimo", napisala je Heorhina.

Majka dvoje Ronaldove dece već je stala u njegovu odbranu i nakon meča protiv Švajcarske. "Dok je 11 fudbalera pevalo himnu, svi su gledali u tebe", napisala je u komentaru.

Heorhina Rodrigez i Kristijano Ronaldo
Screenshot / Instagram /georginagio 

Podsetimo, Ronaldo je - tokom intoniranja himne - stajao uz klupu, jer ga trener nije stavio u prvi tim. "Kakva je šteta što nismo mogli da gledamo najboljeg fudbalera na svetu svih 90 minuta", prokomentarisala je tada Heorhina. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna