Kristijano Ronaldo nije sinoć bio u prvoj postavi Portugala na Svetskom prvenstvu u Kataru i to je razbesnelo Heorhinu Rodrigez. Verenica slavnog fubalera je uputila oštre kritike njegovom šefu, Fernandu Santosu.

"Čestitam Portugalu. Dok je 11 fudbalera pevalo himnu, svi su gledali u tebe. Kakva je šteta što nismo mogli da gledamo najboljeg fudbalera na svetu svih 90 minuta.

Navijači nisu prestali da te traže i uzvikuju tvoje ime. Neka bog i tvoj dragi prijatelj Fernando produže tako, ruku pod ruku i nateraju nas da se tresemo još jednu noć", napisala je Heorhina na svom Instagram nalogu. Ona je pustila i snimak na kojem se vidi kako su skoro svi objektivi okrenuti ka Ronaldu, mada su igrači Portugala na terenu slušali intoniranu himnu. 

Heorhina je bila primetno ljuta čak i na slikama, pa je tako pozirala s rukama prekrštenim preko grudi, uz izazivački, besan pogled upućen ka kameri. Na drugom snimku ipak, pokazala je svoje ruke u još boljem kadru, jer na njima ima nakit vredan više miliona dolara. Tu su dijamanti, safiri i skupoceni "roleks", zbog kojih su joj se na Instagramu malo i narugali. 

"Izgleda da se boji da ostavi nešto od nakita u hotelu, pa je morala sve da stavi na sebe", jedan je od komentara. Neki navijači su je podsećali da se ekipa na terenu nije zvala Kristijano Ronaldo već  Portugal, kao i da svi treba da slave zbog šest postignutih golova, a ne da "truju otrovom sve oko sebe".

heorhina rodrigez.jpg
Instagram / georginagio 

Ipak, žene su mahom na njenoj stani. "Za nju je on najbolji, njen je muškarac i otac njene dece, ima pravo da ga brani", piše jedna. Ivana Rodrigez, njena sestra, napisala je kratko "Kraljice", a i na stadionu je stajala uz nju. Baš kao i Ana Antić, ćerka našeg fudbalskog stručnjaka Radomira, koja je takođe na slici u Heorhininoj loži.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna