Glumac Tihomir Arsić preminuo je 7. decembra 2020 godine, od raka pankreasa, bolesti sa kojom se borio nekoliko godina. Do poslednjeg trenutka nije gubio nadu i trudio se da razmišlja pozitivno.

Najveća podrška mu je bila porodica: supruga Jelena, sa kojom ima dvoje dece, Veru i Arsenija, kao i dve odrasle ćerke Milica i Lenka koje je dobio tokom prvog braka sa Biljanom Krstić.

Tikina supruga teško se miri sa gubitkom, a na dan kada je glumac preminuo oglasila se emotivnim rečima.

"Dve godine preglasne tišine", napisala je Jelena, koja je svojevremeno opisala glumčevu borbu sa karcinomom.

"Susret sa karcinomom smo već imali dve godine ranije", ispričala je njegova udovica za Hello. "Tada mu je otkriven rak na jeziku, bio je vrlo mali i lako je otklonjen pa smo se nadali da je sve u redu", rekla je Jelena i dodala da su se nadali do poslednjeg trenutka da će ozdraviti.

Navršilo se dve godine od smrti Tihomira Arsića
ATA Images/Antonio Ahel 

"Tika je bio pobornik zvanične medicine, tim pre što su mu objasnili da je u borbi sa kancerom presudna hirurgija, a onda je sve u Božjim rukama. Promenio je način ishrane, njegov brat se starao da uvek ima organsko voće i povrće: brokoli, špargle... Jeo je dosta ananasa, uveren da tako čisti organizam, a na kraju se ispostavilo da je dobio šećer.

Da sam znala da će tako brzo otići, pripremala bih mu i sarme koje je voleo, dozvolila da ponekad popije čašu 'rozea'... Ali, eto, nada poslednja umire", ispričala je Jelena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna