Odlasci bliskih ljudi u duši ostavljaju prazninu koju ništa ne može da popuni. Često čujemo da je potrebno vreme da zaboravimo. Ipak, neki gubici su nenadoknadivi i tuga ostaje večna.

Pevačica etno muzike ostala je bez roditelja i to je bila najveća bol koju je do tada iskusila. Ipak, uskoro je usledio životni udarac od koga nije mogla da se oporavi.

"Odlasci su veoma teški i bolni, posebno onih najbližih i najdražih. Kažu da vreme leči sve, ali to nije tačno. Veoma rano sam ostala bez roditelja i mislila sam da je to najveća tuga koju sam osetila, ne sluteći da ću skoro doživeti i još veći šok kada je rođena sestra Vera otišla. Tužni događaji nastavljaju niz i tako smo pre skoro godinu dana Milica, Lenka i ja ispratile i Tiku, njihovog oca kog su obožavale i koji im je bio veliki oslonac u životu", rekla je Bilja za "Kurir" i istakla da o svom odlasku ne razmišlja.

"O poslednjem putovanju još uvek ne razmišljam, ali evo citiraću moju divnu drugaricu Gagu Rosić: "Od nas su brži naši životi i kako god da je, uvek nas prestignu na svim putovanjima‘", zaključila je Bilja.

Izvor: Lepa&Srećna