Srpski fudbaleri su se vratili sa Svetskog prvenstva u Kataru, ali i dalje traju odjeci medijske "prašine" povezane s njima. Neke od priča nemaju veze sa sportom, već sa ljubavnim vezama naših sportista.

Dok su neke žene fudbalera bile u žiži javnosti zbog stila i oblačenja, o drugima se pisalo u kontekstu tračeva o neverstvu. Anastasija Ražnatović je bila pod lupom medija zbog veze sa Nemanjom Gudeljom, ali i odnosa sa njegovom majkom i sestrom.

Olivera i Vanja Gudelj su bile u Kataru, što je potvrdila i njihova fotografija sa tribina. Oštrom oku novinara nije promaklo da je iza njih bio i Duško Tošić, bivši muž Jelena Karleuše koja je u stalnom "ratu" sa Ražnatovićima.

vanja gudelj olivera gudelj.jpg
Instagram / rachiddriverchaff 

Anastasija je, za to vreme, bila potpuno sama. Kada je selektor Dragan Stojković Piksi odlučio da dozvoli fudbalerima da se vide sa ženama i članovima porodice, izgleda da je pojurila u hotel našeg tima. Međutim, i Olivera i Vanja su, čini se, imale istu nameru, pa je Nemanja intervenisao kako ne bi došlo do neprijatnog susreta. 

Prednost su, kako piše Kurir, dobile majka i sestra. Zato je Anastasija s njim imala oštar razgovor već sutradan, a Nemanja je uzvratio kako ga te teme uopšte ne zanimaju. Izgleda da su nesuglasice ipak uspeli da izglade. Ona je bila na utakmici sa Švajcarskom. Objavila je fotografiju i poruku da je uvek uz njega, što je on šerovao na svom profilu.

Još nije jasno zašto je došlo do raskola između Anastasije i dama iz Nemanjine porodice. Činjenica je da su u početku njihovog zabavljanja njih tri bile nerazdvojne, a sada su se "otpratile" na Instagramu.

Tekst: Lepa&Srećna