Pre 11 godina glumica Kalina Kovačević (39) rodila je prvo dete, ćerku Mionu, koju je dobila u braku sa fudbalskim agentom Radetom Ćaldovićem. Sreća zbog rođenja naslednice tada nije dugo trajala, budući da su tri dana posle porođaja usledili veliki problemi.

"Tri dana nakon što sam rodila Mionu dobila sam sepsu, inficirala mi se materica, bila sam šest nedelja u bolnici. Beba je bila sa mnom, ali u boksu, jer dete ne možeš da dojiš jer sam bila na teškim antibioticima. To mi je veoma stresan period u životu. Kada sam imala kliničku smrt i odregovala na neki lek, meni je samo u glavi prošao čitav moj život kroz slike i nisam se plašila. Prošlo mi je u glavi - šta će biti sa mojim detetom, i posle toga se više ničega ne sećam. Uplašila sam se samo ko će moju ćerku formirati kao ženu i ličnost", ispričala je glumica svojevremeno u emisiji "Balkanskom ulicom".

Po izlasku iz bolnice Kalina se dugo oporavljala, a snagu je pronalazila u želji da bude zdrava za svoju ćerkicu. Nakon razvoda od prvog supruga, ponovo je pronašla ljubav, pored naučnika Vladimira Rekovića, sa kojim je ponovo ostala u drugom stanju. Godine 2020. rodila drugu ćerku Aniku, koja je na svet došla prevremeno, dva meseca pre predviđenog termina.

"Dosta žena me pita kako sam imala hrabrosti za drugu trudnoću. Nakon prve sam učila da hodam, jer sam prvo ležala na održavanju trudnoće pet meseci i onda sam još dva meseca bila u bolnici dok sam se borila sa sepsom koja iscrpljuje ceo organizam. Od sedam meseci ležanja mi se stvorila voda u kuku, a rana se inficirala i nije mogla da zaraste, prosto nisam mogla da povežem, laički da kažem, noge i ruke, da ih pomeram. Išla sam na vežbe. Sećam se aplauza kada sam prvi put mogla samostalno da dohvatim flašicu vode. Znam šta znači biti nemoćan i zato cenim ovo danas što imam", ispričala je tada Kalina, koja sebe smatra veoma jakom ženom.

"Nisam slaba, i te kako sam jedna jaka žena. Ljudi se prevare, naročito u partnerskim odnosima kasnije, jer svi očekuju nežnu jedinicu, pri tome glumicu, a onda dobiju pored sebe još jednog muškarca u energetskom smislu i načinu na koji razmišljam", istakla je ona.

Početkom ove godine glumica je priznala da se razišla od Vladimira i da svoje naslednice sada odgaja sama, a još fotografija Kaline Kovačević pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/Kurir TV, Youtube/Printscreen/RTS Kalina Kovačević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna