Ivan Milinković ne zaboravlja dan kad mu je zazvonio telefon i kad je čuo reči svoje Milice: "Ljubavi, dobili smo sina". Naš pevač je danas presrećan otac i kaže da je na Filipa preponosan.

Dobio ga je u svojoj 40. godini, u drugom braku, a sa suprugom koju je imao sreće da upozna na jednom od nastupa. Ne krije da je za žene bio fatalan, ne samo zbog izgleda već i svog čarobnog glasa i emotivnih interpretacija.

Kako je jednom prilikom ispričao, dopadalo im se čak i što ima lepe prste i nokte, ali on sebe nije smatrao nekim naročitim "frajerom". "Jedno je javnost, drugo je sve ostalo", kazao je jednom prilikom.

I danas, sinu koji već ima 20 godina i studira, ume da kaže da je upravo srce to koje prepoznaje prave odluke. Takvu je i on doneo kad je napustio grupu "Legende". Kaže da je to dugovao i svojoj majci koja ga je zavetovala da ostvari svoj maksimum.

Porodičnu tradiciju nastaviće i Filip kojeg svi hvale. "Od više ljudi čuo sam da je Filip lepo vaspitan, u fazonu, kao da je sa dvora sišao, morate malo da ga `pokvarite` da bi se lakše prilagodio ovom svetu. Tako neki saveti.

A ja mu kažem, sine, kroz život moraš da ideš srcem, mozak je tu samo da kontroliše situaciju. Kada donosiš neke odluke, donesi ih trezveno, ali neka ti srce bude ispunjeno. Inače, ne mešamo mu se u njegov put. Hoću da se sam odredi, a sve što bude želeo otac će mu dati. Kao i meni moj što je", kaže Ivan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna