Popularna glumica Kalina Kovačević juče je dospela na sve naslovne strane, budući da su se u medijima pojavili navodi da je u emotivnoj vezi sa kolegom Petrom Strugarom.

Njih dvoje su to demantovali i naveli da su samo dobri prijatelji, a ovo je jedna od retkih prilika kada je glumica javno komentarisala svoju privatnost, budući da je poznato da te detalje nastoji da zadrži u svoja četiri zida.

Ipak, u martu ove godine, Kalina je potvrdila da se razišla od nevenčanog supruga Vladimira Rekovića, sa kojim ima ćerku Aniku.

Razvela se Kalina Kovačević
Youtube/Printscreen/RTS 

"Ne odustajem od ljubavi. Sa bivšim partnerom sam se razišla jer sam shvatila da je bolje da budem sama nego u vezi koja me ne ispunjava. Međutim, od ljubavi ne odustajem. Desiće mi se nova, sigurna sam, jer kakav je to život bez ljubavi? Ako je nešto okončano, ne mora da znači da je bilo neuspešno. To ne znači da sada nisam srećna i ispunjena. I te kako jesam", rekla je ona tada za magazin "Gloria".

Vladimir Reković je naučnik i radi u CERN-u, najvećem centru za ispitivanje elementarnih čestica, koji se nalazi u Švajcarskoj. Rođen je 1974. godine u Priboju, a šest godina kasnije se sa porodicom preselio u Užice, gde je završio osnovnu školu i tri razreda gimnazije. Četvrtu godinu gimnazije Vladimir je završio u SAD, a nakon toga i Giford koledž u Severnoj Karolini. Od 2007. godine angažovan je na planetarnom projektu u CERN, a sarađuje i sa državnim Univerzitetom u Nju Džersiju.

Kako su pisali mediji, on i glumica upoznali su se u noćnom provodu, u koji Kalina najpre nije htela da krene, ali ju je drugarica nagovorila. Ljubav između nje i Vladimira se, kako se pisalo, tada rodila na prvi pogled.

Kao i glumica, i Vladimir iz prvog braka ima jedno dete. Kalina Kovačević prethodno je bila udata za fudbalskog menadžera Radeta Ćaldovića sa kojim je dobila stariju ćerku Mionu. Jednom prilikom govorila je o tome zbog čega sa Vladimirom nije otišla pred oltar.

"Nisam udata. To je neverovatno, u Srbiji kada rodite vanbračno dete vas etiketiraju kao da morate da se udate. Ne vidim razlog zašto mi koji nismo venčani, a imamo decu, moramo da budemo u braku. Iz prvog braka, jednog jedinog koji sam imala, sam rodila Mionu, iz druge zajednice, vanbračne, sam rodila Aniku. Sama živim sa dvoje dece i nije mi jasno zašto bih morala da budem udata i da imam supruga. Ne, nemam i mnogo sam srećna sa dve ćerkice", rekla je ona svojevremeno u emisiji "Šok tok".

Još fotografija Kaline Kovačević pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/Kurir TV, Youtube/Printscreen/RTS Kalina Kovačević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna