Koliko razvod ume da bude bolan, a posebno kada je povod preljuba, dokazuje i planetarno popularna pevačica Šakira. Ona je nakon 12 godina ljubavi ostavljena zbog druge žene -Žerar Pike je uplovio u vezu sa Klarom Čijaom, studentkinjom koja je deo njegovog tima za odnose sa javnošću, a Kolumbijka nije krila da joj je srce slomljeno.

"Bila sam tiha jer sam pokušavala sve da prihvatim. Da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvek kroz to prolazim i zato što sam javna osoba i naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. Teško je, ne samo meni nego i mojoj deci. Neverovatno teško. Pokušavam da zaštitim decu", rekla je za magazin "Elle" Šakira kojoj se emotivni lom dogodio dok je brinula za očevo zdravlje. Fudbaler čini se ne haje za njen bol i uživa u novoj ljubavi, a Šakirini obožavaoci bili su presrećni kada su osvanule njene fotografije sa 25-godišnjim instrukturom surfovanja. Međutim, ona je to oštro demantovala.

"Iz poštovanja prema mojoj deci i ranjivom trenutku kroz koji prolaze, molim medije da prestanu sa nagađanjima. Nemam partnera niti iluzuje da će mi srce biti ponovo ispunjeno ljubavlju. Nema ničeg osim moje potpune posvećenosti deci i njihovoj dobrobiti", bila je kategorična Šakira.

Pevačica i fudbaler su uspeli da nađu zajednički jezik oko starateljstva nad sinovima. Španski mediji prenose da je Pike popustio, pa će Milan i Saša od početka 2023. godine živeti sa Šakirom u Majamiju.

sakira i zerar pike 0358577448 b.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna